Παρουσίαση βιβλίου ~ The Weird Side Tales

Έφτασε η στιγμή παρουσίασης της συλλογής διηγημάτων “Ονειρικές Αφηγήσεις”, η οποία εγκαινιάζει την πολλά υποσχόμενη σειρά βιβλίων The Weird Side Tales.

Έφτασε η στιγμή παρουσίασης της συλλογής διηγημάτων “Ονειρικές Αφηγήσεις”, η οποία εγκαινιάζει την πολλά υποσχόμενη σειρά βιβλίων The Weird Side Tales. Προσκαλούμε όλους τους διακριθέντες του διαγωνισμού, τους φίλους της σελίδας, όσους αγαπάνε το μυστήριο και τον τρόμο και όλους αυτούς που εκτιμούν τα ποιοτικά αναγνώσματα, να παρευρεθούν στην παρουσίαση του βιβλίου Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα, στο Αίτιον cafe, Τζιραίων 8-10, Αθήνα (πλησίον στάσης μετρό Ακρόπολη). Για όσους δε μας γνωρίζετε θα θέλαμε πολύ να γνωριστούμε, έτσι ώστε να υπάρξει μια ποιοτική αλληλεπίδραση μεταξύ μας.

Θα μιλήσει η ομάδα του The Weird Side Daily ο εκπρόσωπος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού Δημήτρης Ψωμαδέλλης και οι διακριθέντες του διαγωνισμού.

Δύο λόγια από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Οι «Ονειρικές Αφηγήσεις», είναι μια εμπνευσμένη συλλογή δεκαεπτά διηγημάτων, η οποία ξεπήδησε μέσα από τον αλλόκοτο κόσμο της ονειροφαντασίας. Υπάρχει μια έντονη διακύμανση όσον αφορά το περιεχόμενο, τον τρόπο γραφής και τις αισθητικές-υφολογικές επιλογές. Ωστόσο, κοινός παρονομαστής, είναι οι ονειρικοί τόποι και η ασυνείδητη εισβολή του κόσμου του Μορφέα στη ζωή των ηρώων. Η φαντασία των συγγραφέων αφέθηκε ελεύθερη και δημιούργησε χιμαιρικά τοπία, αλλόκοσμα όντα, εφιαλτικά μοτίβα και άβολες καταστάσεις, συνθέτοντας κατά αυτόν τον τρόπο ένα παζλ Φαντασίας και Τρόμου. Η δυναμική των διηγημάτων, δίνει πολλές υποσχέσεις για τα βιβλία της σειράς «The Weird Side Tales», τα οποία θα επακολουθήσουν. Εμείς με τη σειρά μας, θα περιμένουμε στοχαστικοί στα σκοτεινά δωμάτια του νου, μέχρι την επόμενη ανθολογία.

Υ.Γ. Θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο, η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του ταλαντούχου συγγραφέα και καλού φίλου της σελίδας Σπύρο Παπαλέξη, Έντγκαρ Χέβενσκαρ “Η Επανάσταση”.

Tags: article , book , books , dark , death , fantasy , horror , mystery , scary , short-story , Spooky , story , weird , Αίτιον , αλλόκοτο , ανατριχίλα , ανθολογία , βιβλίο , βιβλιοπαρουσίαση , διήγημα , Λογοτεχνία , λογοτεχνία Τρόμου , λογοτεχνία φαντασίας , μυστήριο , παρουσίαση , παρουσίαση βιβλίου , πολυχώρος , συλλογή διηγημάτων , τρόμος , φαντασία , Φαντάσματα , Φόβος , ψυχολογία

Πέτρος Κουτρουμπίλας

Δημοσιεύτηκε 30 Αυγούστου, 2019

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.