Weird Εξαφανίσεις – Απαγωγή Από Την Ανθρωποειδή Γιαγιά

Υπάρχουν πολλές αλλόκοτες περιπτώσεις όπου άνθρωποι εξαφανίστηκαν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Μια από αυτές είναι η υπόθεση του John Doe. Σύμφωνα με την ιστορία του νεαρού αγοριού, μια ανθρωποειδής γιαγιά τον απήγαγε οδηγώντας τον σε μια σκοτεινή μυστηριώδη σπηλιά…

Υπάρχουν πολλές αλλόκοτες περιπτώσεις όπου άνθρωποι εξαφανίστηκαν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Μια από αυτές είναι η υπόθεση του μόλις τρεισήμισι χρονών John Doe.

Δέκα χρόνια νωρίτερα, την 1η Οκτωβρίου του 2010, το νεαρό αγόρι και η οικογένειά του είχαν κατασκηνώσει στο βουνό Shasta της Καλιφόρνια. Νωρίς το πρωί, περίπου στις 6:30, ο χειρότερος φόβος κάθε γονιού έγινε πραγματικότητα. Το νεαρό μέλος της οικογένειας Doe είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς, χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα αν και λίγα λεπτά πριν ο μικρός John ήταν παρών.

Οι γονείς πανικόβλητοι άρχισαν να ψάχνουν την περιοχή γύρω από την κατασκήνωση αναζητώντας απελπισμένα τον γιο τους. Πίστευαν πως δεν θα μπορούσε να είχε πάει μακριά καθώς η τελευταία φορά που τον είχαν δει μεσολαβούσε ελάχιστα λεπτά από την εξαφάνισή του. Ωστόσο, το αγόρι δεν ήταν πουθενά. Δεν ακούστηκαν φωνές, ούτε υπήρχαν ίχνη που να μαρτυρούν προς τα πού είχε κατευθυνθεί το αγόρι.

Όταν οι φρενήρεις έρευνες των γονιών απέβησαν άκαρπες, με αξιοθαύμαστη ταχύτητα ειδοποίησαν τις αρχές και εξαιρετικά γρήγορα ομάδες δασοφύλακες, αστυνομικούς και διασώστες οργανώθηκαν, έτοιμες να ξεκινήσουν την αναζήτηση του μικρού αγοριού. Ψάχνοντας ενδελεχώς το δάσος, πράγματι βρήκαν το αγόρι μόλις πέντε ώρες έπειτα από τη στιγμή που εξαφανίστηκε.

Οι γονείς του αγοριού ένιωσαν απερίγραπτη ανακούφιση σφίγγοντας τον γιο τους στην αγκαλιά τους. Το παιδί δεν θα ήταν ένα από τα αμέτρητα άλλα που εξαφανίζονταν, και συνεχίζουν να εξαφανίζονται, μυστηριωδώς κάθε χρόνο, χωρίς να βρεθούν ποτέ ξανά. Παραδόξως, το μέρος που εντοπίστηκε ο John, σε μια κατάσταση παραζάλης η οποία αποδόθηκε στην περιπέτειά του, ήταν δίπλα σε ένα μονοπάτι από το οποίο είχαν περάσει νωρίτερα οι διασώστες. Αν και ήταν αρκετά σίγουροι πως το αγόρι δεν ήταν εκεί καθώς είχαν ψάξει ιδιαιτέρως καλά στο συγκεκριμένο σημείο, δεν έδωσαν περισσότερη έκταση στο θέμα. Το βασικό ήταν πως το αγόρι είχε βρεθεί και ήταν καλά στην υγεία του.

Λίγες μέρες αφότου το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του, έδωσε τελικά την απάντηση που τόσο απασχολούσε τους πάντες, όταν ήρθε αντιμέτωπο με την γιαγιά του. Που βρισκόταν εκείνες τις πέντε ώρες όπου όλοι τον αναζητούσαν μανιωδώς τόσοι άνθρωποι. Η ιστορία που αφηγήθηκε το αγόρι όμως ήταν ιδιαιτέρως αλλόκοτη, θυμίζοντας ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Σύμφωνα με τον John, δεν θυμόταν πως εξαφανίστηκε από το σημείο που στεκόταν, κοντά στους γονείς του, αλλά όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του, βρέθηκε σε μια απόμακρη σκοτεινή σπηλιά, στα βάθη της γης με μία γυναίκα που έμοιαζε εξαιρετικά με τη γιαγιά του. Το τρομοκρατημένο αγόρι ακολουθώντας την γιαγιά του προχωρούσε πάνω από όπλα σκορπισμένα στο πάτωμα και πορτοφόλια, όλα γεμάτα σκόνη. Σε όλη την σπηλιά υπήρχαν ανθρωποειδή ρομπότ, σε κάθε μέγεθος και στάση που έμοιαζαν ακίνητα, σαν να ήταν απενεργοποιημένα. Στην οροφή της σπηλιάς τερατώδεις αράχνες ακροβατούσαν πάνω σε λεπτούς ιστούς.

Το αγόρι κατάλαβε σύντομα πως η γυναίκα που βρισκόταν μαζί του στη σπηλιά δεν ήταν η γιαγιά του αλλά μάλλον κάποια ανθρωποειδής γιαγιά, όταν από το κεφάλι της άρχισαν να πετάγονται σπίθες. Η αλλόκοτη γυναίκα που έμοιαζε με πιστή απομίμηση της δικής του γιαγιάς φερόταν πολύ περίεργα. Εξήγησε στο αγόρι πως δεν προερχόταν από αυτό τον κόσμο αλλά είχε εμφυτευτεί στη μήτρα της μητέρας του. Έπειτα, σαν τα πράγματα να μην ήταν ήδη αλλόκοτα, έδωσε ένα κομμάτι χαρτί στον John και τον πρόσταξε να αφοδεύσει πάνω του. Το αγόρι αρνήθηκε να το κάνει αλλά η γιαγιά εκνευριζόταν όλο και περισσότερο με αυτή του τη στάση. Έπειτα από την έντονη επιμονή του αγοριού να μην κάνει αυτό που το είχε προστάξει η ανθρωποειδής γιαγιά, εκείνη με κάποιο τρόπο που το αγόρι δεν μπόρεσε να ανακαλέσει, το έβγαλε από το σπήλαιο και το έβαλε να καθίσει στον θάμνο που το βρήκαν έπειτα οι διασώστες, πριν το σύρει ξανά εκείνη στο σπήλαιο.

Έπειτα από μια τέτοια αφήγηση, το ενδιαφέρον στράφηκε στη γιαγιά του αγοριού και πράγματι, και εκείνη είχε μια πολύ περίεργη ιστορία να πει.

Λίγους μήνες πριν την εξαφάνιση του εγγονού τους και η ίδια είχε κατασκηνώσει ακριβώς στο ίδιο σημείο με την οικογένεια του νεαρού Doe. Είχε περάσει το βράδυ μαζί με έναν φίλο της που εκείνος είχε κοιμηθεί το βράδυ στο αμάξι και εκείνη στη σκηνή. Το πρωί ένας απρόσμενος πόνος στη βάση του λαιμού την έκανε να ξυπνήσει. Όταν ο φίλος της κοίταξε τον λαιμό της διαπίστωσε πως υπήρχε μια μικρή κόκκινη βούλα. Η γιαγιά δεν είχε αναφέρει τίποτα έως τότε στους δικούς της, θεωρώντας πως ήταν ένα ασήμαντο συμβάν, έως ότου άκουσε την ιστορία του εγγονού της.

 

Tags: John Doe , Shasta , The Weird Side Daily , Αγγελική Παπανικήτα , Αγόρι , αλλόκοτη , αλλόκοτο , αμάξι , ανθρωποειδές , αράχνη , Αστυνομία , αστυνομικός , βούλα , βουνά , βουνό , βράδυ , γιαγιά , γονείς , γονιός , γυναίκα , διάσωση , διασώστης , εγγονός , εξαφάνιση , Επιστημονική Φαντασία , έρευνα , θάμνος , ιστορία , ιστός , ίχνη , ίχνος , Καλιφόρνια , κατασκήνωση , κεφάλι , κόσμος , λαιμός , μητέρα , μήτρα , μονοπάτι , οικογένεια , Παιδί , παραζάλη , περιοχή , περίπτωση , πόνος , πρωί , ρομπότ , σημείο , σκηνή , σπήλαιο , σπίθα , σπίτι , συνθήκη , υπόθεση , φαντασία , φίλος , Φόβος , φωνές , φωνή , χαρτί

Αγγελική Παπανικήτα

Δημοσιεύτηκε 8 Ιουνίου, 2020

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.