Το Τρίγωνο του Bennington- Εξαφάνιση στο λεωφορείο

Τα αλλόκοτα γεγονότα στο Τρίγωνο του Bennington συνεχίζονται… Την 1η Δεκεμβρίου του 1949 ο James Edward Tedford χαρακτηρίστηκε ως αγνοούμενος και μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει καταφέρει να δώσει μια λογική εξήγηση για το πως κατάφερε να εξαφανιστεί απο ένα λεωφορείο χωρίς να τον έχει δει κανείς…

Σε προηγούμενα άρθρα έχουν εξεταστεί ήδη περίεργα συμβάντα τα οποία σημειώθηκαν στην περιοχή του Bennington. Κανένα από αυτά ωστόσο δεν είναι τόσο αλλόκοτο όσο η εξαφάνιση του James Edward Tedford.

Λίγα είναι γνωστά για τα πρώτα χρόνια της ζωής του James Tedford καθώς ήταν ένα από τα εκατομμύρια τυπικών Αμερικανών πολιτών που έζησαν τις τελευταίες δεκαετίες. Ο λόγος που ο James Tedford έμεινε, θα λέγαμε με κάποιον τρόπο, στην ιστορία, είναι το μυστήριο το οποίο κυκλώνει την ανεξήγητη και εξαιρετικά αλλόκοτη εξαφάνισή του.

Τα πράγματα άρχισαν παίρνουν μια περίεργη τροπή όταν ο James επέστρεψε από το πεδίο μάχης, όπου υπηρετούσε την πατρίδα του κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ένα από τα πράγματα που έδιναν ελπίδα στους στρατιώτες και αποφασιστικότητα για να παλέψουν και να γυρίσουν πίσω σώοι, στην ελεύθερη και νικήτρια χώρα τους, ήταν η σκέψη των αγαπημένων τους γυναικών που περίμεναν αγωνιωδώς τα νέα της επιστροφής τους. Πιθανώς την ίδια σκέψη μοιραζόταν και ο James καθώς γύριζε ζωντανός στην πατρίδα και τη γυναίκα του. Ωστόσο, αυτό που δεν είχε προβλέψει ήταν η απουσία της. Είχε εξαφανιστεί, αφήνοντας την κατοικία τους ακόμη γεμάτη με τα έπιπλα και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Όλες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της Pearl Tedford ήταν άκαρπες. Κανένα ίχνος δεν βρέθηκε που να μαρτυρά τι της είχε συμβεί.

Η ιστορία θα μπορούσε να είχε τελειώσει εδώ και να λέγαμε πως ο James έζησε μόνος μια ήσυχη ζωή μέχρι τα βαθιά του γεράματα, αφιερώνοντας τα τελευταία του χρόνια στο να μάθει τι συνέβη στη γυναίκα του όσο εκείνος έλειπε. Ωστόσο, αυτή η εξαφάνιση ωχριούσε μπροστά σε αυτό που θα ακολουθούσε λίγο καιρό αργότερα με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον ίδιο τον James Tedford.

Ο James Tedford είχε επισκεφτεί τους συγγενείς του στο St. Albans του Vermont και μην έχοντας άλλο μεταφορικό μέσο, επιβιβάστηκε σε ένα λεωφορείο με προορισμό το Bennington όπου και έμενε. Η οικογένειά του τον είδε να μπαίνει στο λεωφορείο αφότου τους αποχαιρέτησε. Οι δεκατέσσερις επιβάτες του δρομολογίου επίσης τον θυμόντουσαν να επιβιβάζεται στο όχημα, και κάποια στιγμή, έπειτα από λίγες ώρες ταξίδι, να κοιμάται. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία γι αυτό, όπως και για το γεγονός πως κανείς δεν τον είδε να κατεβαίνει από το λεωφορείο. Ωστόσο, όταν έφθασαν τελικά στο Bennington, ο James είχε απλά εξαφανιστεί από τη θέση του.

Τα μόνα ίχνη που μαρτυρούσαν την παρουσία του, ήταν οι αποσκευές του και ένα χαρτί με τα δρομολόγια των λεωφορείων ακουμπισμένο στην άδεια του θέση. Ο κάτοχος των αντικειμένων αυτών ωστόσο δεν υπήρχε πουθενά μέσα στο όχημα, σαν να μην είχε μπει ποτέ μέσα στο λεωφορείο. Οι συνεπιβάτες του δήλωσαν πως τον είχαν δει για τελευταία φορά λίγο πριν φθάσουν στο Bennington. Στην τελευταία στάση όμως ο James δεν υπήρχε.

Την 1η Δεκεμβρίου του 1949, τρία ακριβώς χρόνια μετά από την εξαφάνιση της Paula Welden, ο James Edward Tedford χαρακτηρίστηκε ως αγνοούμενος και μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει καταφέρει να δώσει μια λογική εξήγηση για το τι συνέβη μεταξύ του Bennington και του τερματικού σταθμού αυξάνοντας έτσι τα στοιχεία που δηλώνουν πως κάτι ασυνήθιστο, κάτι μεταφυσικό συμβαίνει στην περιοχή, στο Τρίγωνο του Bennington…

Σε επόμενα άρθρα θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες αλλόκοτες υποθέσεις εξαφάνισης στα σκοτεινά δάση του Glastenbury.

 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε για τις υπόλοιπες υποθέσεις που σχετίζονται με το απόκοσμο μυστήριο του Τρίγωνου του Bennington:

Το Τρίγωνο του Bennington- Τα ανεξήγητα φαινόμενα και οι αλλόκοτες εξαφανίσεις και οντότητες

Το Τρίγωνο του Bennington- Μυστήριο στο δάσος του Hells Hollow

Το Τρίγωνο του Bennington- Η αγνοούμενη φοιτήτρια

 

 

Main Image Reference

Tags: Bennington , James Edward Tedford , Pearl Tedford , St. Albans , αγνοούμενος , αλλόκοτο , Αμερική , ανεξήγητο , αποσκευές , απουσία , Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος , Βερμόντ , γυναίκα , δρομολόγια , εξαφάνιση , επιβάτης , επιβίβαση , έρευνα , ΗΠΑ , θέση , ιστορία , ίχνος , κατοικία , λεωφορείο , Μάχη , μεταφορικό μέσο , μεταφυσικό , μυστήριο , παραφυσικό , πατρίδα , πόλεμος , πρωταγωνιστής , στάση , στοιχειό , στρατιώτες , τερματικός σταθμός , Το Τρίγωνο του Bennington

Αγγελική Παπανικήτα

Δημοσιεύτηκε 24 Απριλίου, 2020

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.