Καλύτερα Με Ξένους, Μέρος Β’

“Ζούμε ένα θαύμα. Μέσα στην τρομακτική και άδεια απεραντοσύνη ενός αχανούς και απρόσωπου σύμπαντος, τα Αζράη μας ανακάλυψαν. Μας πρόσφεραν τα δώρα μιας τεχνολογίας που ίσως δεν θ’ αγγίζαμε ποτέ με αντάλλαγμα απλά και μόνο τη συνεργασία μας στην αναπαραγωγική διαδικασία τους…”

09 Ιουλίου 2020

3.

 Ήταν ένα άγγιγμα απίστευτα απαλό και ευχάριστο, φορτισμένο μ’ ένα ηδονικό γαργαλητό. Έμοιαζε να πηγάζει από κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα αέρινο πλοκάμι. Υπήρχε μια στοργική ποιότητα στον τρόπο με τον οποίο διέτρεξε το σώμα μου, από τους ώμους μέχρι την πλάτη και μετά πιο κάτω, στους γλουτούς, στους μηρούς και τις κνήμες. Γνώριζα ότι τα Άζραη χρησιμοποιούσαν ηλεκτρικά ρεύματα για να αλληλεπιδρούν με το υδάτινο περιβάλλον τους και για να επικοινωνούν μεταξύ τους. Είχαν μάθει  πως να ρυθμίζουν τις ηλεκτρικές εκκενώσεις που εξέπεμπαν προκειμένου να ερεθίζουν ευχάριστα στην αρχή και παραληρηματικά στη συνέχεια, το ανθρώπινο νευρικό σύστημα.

Πολύ γρήγορα, καινούργια πλοκάμια, ανάλαφρα και αιθερικά και αυτά, αγκάλιασαν το κορμί μου και έστειλαν ρεύματα και παλμούς γλυκύτατου ηλεκτρισμού που διαπέρασαν το κάθε κύτταρο του. Σπαρτάρησα ηδονικά κάτω από εκείνο το μεθυστικό άγγιγμα και άρχισα να λαχανιάζω. Προτού βυθιστώ ολόψυχα μέσα στη δίνη της έκστασης που ξυπνούσε μέσα μου, στην γλυκύτατη εκείνη ηδονή που θα μετατρεπόταν μελετημένα και σοφά σε μια οργιαστική έκρηξη ατόφιας χαράς, προτού κλείσω τα μάτια μου που είχαν ήδη αρχίσει να θολώνουν, κοίταξα για τελευταία φορά το ταβάνι: Οι κυματισμοί του γαλαζωπού φωτός που χόρευαν επάνω του είχαν μεταμορφωθεί σε μια φαντασμαγορία πολύχρωμων φωτοσκιάσεων. Το Αζράη είχε αναδυθεί. Με είχε αγκαλιάσει ολότελα, σφιγγόταν επάνω μου και παρήγαγε εκθαμβωτικές αποχρώσεις που σκόρπιζαν ρέοντες ιριδισμούς στην επιφάνειά του νερού, καθώς εκείνο κυμάτιζε ταραγμένο, αναστατωμένο από τους ασυγκράτητους σπασμούς του σώματός μου.

Τα μαγικά πλοκάμια ήδη χάιδευαν το στήθος μου, γαργαλούσαν τις θηλές του, εξερευνούσαν και τυλίγονταν γύρω από τα γεννητικά μου όργανα και τα βομβάρδιζαν με πορφυρές αστραπές ανόθευτης απόλαυσης. Προτού παραδοθώ ολότελα στον ωκεανό της χαράς που ανέβαινε, άνοιξα το στόμα μου όπως όφειλα να κάνω και ένιωσα το λεπτό πλοκάμι του Αζράη να αγγίζει τον οισοφάγο μου και να κατρακυλάει κατά μήκος της τραχείας μου.

Ύστερα έχασα τις αισθήσεις μου.

 

4.

Ζούμε ένα θαύμα. Μέσα στην τρομακτική και άδεια απεραντοσύνη ενός αχανούς και απρόσωπου σύμπαντος, τα Αζράη μας ανακάλυψαν. Μας πρόσφεραν τα δώρα μιας τεχνολογίας που ίσως δεν θ’ αγγίζαμε ποτέ με αντάλλαγμα απλά και μόνο τη συνεργασία μας στην αναπαραγωγική διαδικασία τους. Τα Άζραη είναι συμβατά με τους ανθρώπους. Εξαιτίας κάποιας απίστευτης κοσμικής σύμπτωσης η οργανική τους δομή, τα αμινοξέα οι πρωτεΐνες και τα σάκχαρα που τ’ αποτελούν, είναι παρόμοια μ’ εκείνα των ανθρώπων. Έτσι λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να τα ευχαριστήσουμε για όλα τα καλά που μας έχουν προσφέρει, είναι να φιλοξενούμε στα σώματά μας, τα αυγά που γεννάνε κάθε τρεις μήνες. Μπαίνουν στα στομάχια μας, αγκιστρώνονται στα τοιχώματά τους και μεγαλώνουν διακριτικά και ανώδυνα, σαν καλοήθεις όγκοι. Και προτού εκκολαφθούν, αφαιρούνται με μια ασήμαντη χειρουργική επέμβαση και επιστρέφουν στους γονείς τους. Τα Αζράη φρόντισαν η διαδικασία της γονιμοποίησής μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη για μας. Και έτσι, εκτός από τα υπόλοιπα δώρα τους, μας χαρίζουν την εμπειρία μιας απερίγραπτης ηδονής. Είμαστε απίστευτα τυχεροί.

Φυσικά, όπως συμβαίνει πάντα, κάποιοι δεν είναι ευχαριστημένοι με όλα αυτά. Οι άνθρωποι είναι από τη φύση τους άπληστα και δύσπιστα όντα. Υπάρχουν λοιπόν ορισμένοι ξενόφοβοι φανατικοί, άντρες και γυναίκες που βλέπουν με αποστροφή και δυσπιστία αυτές τις απολαυστικές συνευρέσεις. Θεωρούν ότι η ανθρωπότητα έχει μπλεχτεί στα δίχτυα μιας περίτεχνης απάτης που την οδηγεί στη βιολογική της εξαφάνιση. Είναι αυτοί που ανησυχούν για τη παγκόσμια και ραγδαία πτώση του δείκτη γεννήσεων, καθώς τώρα η σεξουαλική πράξη μεταξύ άνδρας και γυναίκας έχει στιγματιστεί ως χοντροκομμένη δυσάρεστη και επικίνδυνη, πολύ λιγότερο ικανοποιητική απ’ τις επαφές με τους εξωγήινους ευεργέτες μας.

Εκείνοι οι ελάχιστοι, αντιδρούν. Προσπαθούν να αναβιώσουν τις ξεπερασμένες  τελετουργίες της ανθρώπινης σεξουαλικότητας με κάθε τρόπο. Ιδρύουν γελοίες θρησκευτικές σέκτες, λατρεύουν πρωτόγονες θεές και θεούς της γονιμότητας και σπρωγμένοι από τις ψευδαισθήσεις ενός ξεπεσμένου μεγαλείου, προσπαθούν να αποπλανήσουν με τρόπο επιθετικό και καθόλα αναποτελεσματικό άντρες και γυναίκες σε μια μάταιη προσπάθεια να ξαναζωντανέψουν συμπεριφορές που έχουν ήδη πεθάνει.

Είναι ηλίθιοι. Και αδαείς. Και φυσικά, είναι υποκριτές: Αφού έτσι κι αλλιώς η βιολογική πλευρά του σεξ είχε αρχίσει να πεθαίνει, πολύ προτού εμφανιστούν τα Αζράη. Ξεχνάνε ότι ήδη την εποχή της πρώτης επαφής, οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούσαν να φλερτάρουν και να αυτό-ικανοποιούνται εικονικά, μέσα στους ψηφιακούς κόσμους του διαδικτύου. Οι δημογραφικοί δείκτες είχαν πάρει την κατιούσα από τότε και μάλιστα, στις λεγόμενες «ανεπτυγμένες» χώρες εκείνη της εποχής, τα ποσοστά των θανάτων υπερέβαιναν εκείνα των γεννήσεων. Εξάλλου, υπήρχε λόγος γι΄αυτό. Η ανθρωπότητα δηλητηρίαζε συστηματικά το μητρικό της πλανήτη. Ο υπερπληθυσμός απειλούσε να καταπιεί τα πάντα. Και η κοινωνία άλλαζε. Τα δυο φύλα απομακρυνόταν όλο και περισσότερο το ένα από το άλλο και ανάμεσα τους απλωνόταν ένα πλέγμα καχυποψίας που άγγιζε το επίπεδο της υστερικής εχθρότητας. Τα  παιδιά δεν ήταν πια δημοφιλή. Ήταν πηγές εξόδων, ισόβια φορτία και επιπρόσθετα στόματα που κατανάλωναν πλουτοπαραγωγικές πηγές και απομυζούσαν έναν ταλαιπωρημένο πλανήτη.

Οι Ξένοι, όπως επιμένουν να τους αποκαλούν οι αρνητές τους, απλά μας πρόσφεραν κάτι καλύτερο. Μια ανώδυνη άφεση αμαρτιών. Τη συμμετοχή μας σ’ ένα έργο που υπερβαίνει τα όρια του μικρού πλανήτη μας. Και τους αγαπώ γι΄αυτό. Σκέφτομαι μάλιστα να τους κάνω ένα δώρο:  Έμαθα ότι σκοπεύουν να ιδρύσουν την πρώτη αποικία τους επί του γήινου εδάφους, κάπου στις άδειες εκτάσεις της Γροιλανδίας. Σκέφτομαι λοιπόν να προσφερθώ ως εθελοντής στην προετοιμασία των εορταστικών εκδηλώσεων με τις οποίες θα τους υποδεχτούμε.

Διαβάστε το Ά μέρος εδώ.

Tags: The Weird Side Daily , Αζράη , αισθήσεις , αίσθηση , ανθρωπότητα , άντρας , απάτη , αποικία , αποστροφή , γέννηση , γυναίκα , διήγημα , δυσπιστία , δώρα , εθελοντής , εκκενώσεις , έκσταση , εξαφάνιση , εξωγήινοι , εξωγήινος , επικοινωνία , Έρικ Σμυρναίος , ευεργέτης , θάνατοι , θάνατος , θεές , Θεοί , ιστορία , κορμί , μεγαλείο , ον , όντα , πλοκάμι , ρεύματα , σέκτα , σέκτες , σεξ , Σεξουαλικότητα , στήθος , σύμπτωση , συνεργασία , σώμα , τεχνολογία , φαντασία , φύλα , χαρά

Έρικ Σμυρναίος

Δημοσιεύτηκε 9 Ιουλίου, 2020

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.