Το Τρίγωνο του Bennington- Ένα παιδί στο σκοτεινό δάσος

Το τέταρτο άτομο το οποίο εξαφανίστηκε κάτω από εξαιρετικά μυστηριώδεις συνθήκες στην περιοχή του Bennington ήταν ο μόλις οκτώ χρονών Paul Jepson. Ο πατέρας του δήλωσε πως τον τελευταίο καιρό, το μόνο πράγμα για το οποίο μιλούσε ο γιος του ήταν το βουνό Glastenbury, σαν κάποια αόρατη δύναμη να το καλούσε κοντά της…

Το τέταρτο άτομο το οποίο εξαφανίστηκε υπό μυστηριώδεις συνθήκες στην περιοχή του Bennington ήταν ο μόλις οκτώ χρονών Paul Jepson.

Στις 12 Οκτωβρίου του 1950, η μητέρα του Paul είχε σταθμεύσει το αγροτικό αυτοκίνητό της στο δάσος, κοντά στην περιοχή όπου είχε εξαφανιστεί λίγα χρόνια πριν η Paula Welden και ο Middie Rivers. Ζήτησε από τον γιο της να την περιμένει για λίγο στο αμάξι μέχρι εκείνη να τάιζε τα γουρούνια της οικογένειας και να επέστρεφε. Το αγόρι δέχτηκε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνόδευε την μητέρα του εκεί και θα έμενε μόνος μέχρι εκείνη να τελείωνε τη δουλειά.

Πράγματι, η μητέρα του Paul δεν άργησε. Τάισε τα ζώα και επέστρεψε στο αμάξι σε λίγα λεπτά. Ο Paul ωστόσο δεν ήταν εκεί. Δεν τον βρήκε στην καρότσα του αγροτικού, ούτε να παίζει στο δάσος. Όσο και αν καλούσε απελπισμένα τον γιο της, η μοναδική απάντηση που έπαιρνε ήταν ο άνεμος που περνούσε ανάμεσα από τα έλατα. Συνειδητοποιώντας πως η απουσία του γιου της δεν ήταν φυσιολογική, η μητέρα του επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές.

Μια ομάδα αναζήτησης δημιουργήθηκε σύντομα καθώς έπειτα από την εξαφάνιση της Paula Welden είχε οργανωθεί επίσημο τμήμα στο Vermont για τη διαχείριση αντίστοιχων υποθέσεων. Η μητέρα του Paul κατέθεσε πως ο γιος της φορούσε ένα έντονο κόκκινο μπουφάν όταν εξαφανίστηκε. Θεωρητικά, ένα τόσο ζωηρό χρώμα θα διευκόλυνε τις αρχές και τους πολίτες που συμμετείχαν στην έρευνα να διακρίνουν το παιδί μέσα στο δάσος. Ωστόσο, το παιδί δεν φαινόταν πουθενά.

Το μοναδικό ίχνος του νεαρού Paul ήταν η μυρουδιά του που μπόρεσε να πιάσει ένα από τα εκπαιδευμένα σκυλιά που συμμετείχαν στην αναζήτηση. Ακολουθώντας την οσμή, το λαγωνικό κατέληξε σε κοντινό αυτοκινητόδρομο. Εκεί ωστόσο τα ίχνη του χάνονταν απότομα. Η υπόθεση που έκαναν οι αρμόδιοι ήταν πως για κάποιο λόγο το αγόρι αποφάσισε να διασχίσει το δάσος και κατέληξε στο δρόμο όπου κάποιος οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου σταμάτησε και το απήγαγε. Κάποιοι άλλοι είχαν εικάσει πως το αγόρι είχε δολοφονηθεί από τους γονείς του και είχε αποτελέσει το δείπνο των γουρουνιών εκείνη τη μέρα.

Αυτό που προβληματίζει όμως είναι το γιατί το αγόρι αποφάσισε να απομακρυνθεί από το αυτοκίνητο και να περπατήσει τόσο μακριά, με βάση την πληροφορία που αποκτήθηκε από την οσμή του. Ο πατέρας του μικρού Paul είχε αναφέρει στην Times Union του Albany πως ο γιος του είχε αναπτύξει τον τελευταίο καιρό μια περιέργως έντονη λαχτάρα, σχεδόν εμμονή, να πάει στα μονοπάτια που οδηγούσαν στην καρδιά του δάσους, σχεδόν σαν κάποια αόρατη δύναμη να τον καλούσε κοντά της. Τόνισε πως ήταν το μοναδικό πράγμα για το οποίο μιλούσε τις τελευταίες μέρες.

Θα μπορούσε να θεωρήσει κανείς πως με αυτή του την δήλωση ο πατέρας προσπαθούσε να καλύψει κάτι, ίσως το τι πραγματικά συνέβη στον Paul. Ωστόσο, με βάση τις προηγούμενες υποθέσεις που έχουν αναλυθεί, σε συνδυασμό με τις πεποιθήσεις των ιθαγενών για του βουνό, δεν θα έμοιαζε απίθανο κάποια μεταφυσική δύναμη να είχε υπνωτίσει το παιδί, τραβώντας το όλο και πιο βαθιά στην καρδιά του δάσους και καταπίνοντάς το, χωρίς να αφήσει πίσω κανένα ίχνος… Μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει τι συνέβη στο αγόρι και μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ.

Σε επόμενα άρθρα θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες αλλόκοτες υποθέσεις εξαφάνισης στα σκοτεινά δάση του Glastenbury.

 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε για τις υπόλοιπες υποθέσεις που σχετίζονται με το απόκοσμο μυστήριο του Τρίγωνου του Bennington:

Το Τρίγωνο του Bennington- Τα ανεξήγητα φαινόμενα και οι αλλόκοτες εξαφανίσεις και οντότητες

Το Τρίγωνο του Bennington- Μυστήριο στο δάσος του Hells Hollow

Το Τρίγωνο του Bennington- Η αγνοούμενη φοιτήτρια

Το Τρίγωνο του Bennington- Εξαφάνιση στο λεωφορείο

 

Main Image Reference

Tags: Middie Rivers , Paul Jepson , Paula Welden , Times Union , Αγόρι , αγροτικό , αλλόκοτο , αμάξι , αναζήτηση , άνεμος , ανεξήγητο , απαγωγή , άρθρο , αρχές , Αστυνομία , αυτοκινητόδρομος , Βερμόντ , γιός , γουρούνια , δάση , δάσος , δείπνο , δολοφονία , δύναμη , εμμονή , εξαφάνιση , έρευνα , ιθαγενείς , ίχνη , ίχνος , κόκκινο , λαγωνικό , μεταφυσικό , μητέρα , μονοπάτι , μονοπάτια , μυρωδιά , μυστήριο , οσμή , Παιδί , παραφυσικό , πατέρας , πληροφορία , Το Τρίγωνο του Bennington , Τρίγωνο του Bennington , υπόθεση

Αγγελική Παπανικήτα

Δημοσιεύτηκε 30 Απριλίου, 2020

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.