Τα Πιο Weird Μέρη Όπου Έχουν Βρεθεί Πτώματα, Μέρος Α’

“Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε για πάντα κλειδωμένοι μέσα στο ασανσέρ, σωστά; Φαίνεται όμως πως το ενδεχόμενο αυτό υπάρχει. Μια γυναίκα από την Κίνα είχε την ατυχία να εγκλωβιστεί στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που διέμενε και να βρεθεί ένα μήνα έπειτα, όταν πια είχε περάσει καιρός από την τελευταία της ανάσα…”

Αν σκαλίσει κανείς τα αρχεία της αστυνομίας, θα διαπιστώσει πως τα περισσότερα πτώματα που ανακαλύπτονται βρίσκονται σε τοποθεσίες όπως ρηχοί τάφοι στο δάσος, ξεβρασμένα στην όχθη κάποιου ποταμού ή ακτής, ή ξεχασμένα σε κάποιο σπίτι το οποίο δεν επισκέφτηκε κανείς για αρκετό καιρό. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ πιο ασυνήθιστα μέρη από χαράδρες και πίσω αυλές στις οποίες έχουν βρεθεί πτώματα. Ας δούμε ορισμένα από αυτά.

Το Ασανσέρ του Τρόμου

Από όλους μας, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή, μας έχει περάσει η σκέψη του τι θα γίνει εάν παγιδευτούμε στο ασανσέρ. Το να αναλογιζόμαστε όμως ότι κάποιος θα μας ακούσει και θα έρθει να μας απεγκλωβίσει σύντομα είναι αυτό που θα μας χαρίσει κάποια αμυδρή ψυχραιμία και θα μας αφήσει να πατήσουμε το κουμπί και να δούμε τις πόρτες να σφραγίζουν. Έτσι κι αλλιώς, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε για πάντα κλειδωμένοι εκεί μέσα, σωστά; Φαίνεται όμως πως το ενδεχόμενο αυτό υπάρχει. Μια γυναίκα από την Κίνα είχε την ατυχία να εγκλωβιστεί στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που διέμενε και να βρεθεί ένα μήνα έπειτα από ένα συνεργείο, όταν πια είχε περάσει καιρός από την τελευταία της ανάσα. Το γεγονός ότι σε μια πολυκατοικία γεμάτη ενοίκους κανείς δεν παρατήρησε πως μια γυναίκα ήταν παγιδευμένη στο ασανσέρ και λιμοκτονούσε ήταν αποτέλεσμα μιας σειράς ατυχών συγκυριών. Την περίοδο που συνέβη το περιστατικό ήταν η γιορτή της κινεζικής Πρωτοχρονιάς, με αποτέλεσμα πολλοί ένοικοι να απουσιάζουν από την πολυκατοικία για λίγες μέρες. Ακριβώς εξαιτίας του εορταστικού κλίματος έλειπαν και οι υπεύθυνοι συντήρησης που υποτίθεται ότι θα έκαναν έλεγχο στο ασανσέρ πριν τις γιορτές, κάτι που προφανώς δεν συνέβη ποτέ. Ταυτόχρονα, στο κτίριο υπήρχε και ένα δεύτερο ασανσέρ οπότε φαίνεται πως όσοι είχαν απομείνει στην πολυκατοικία προτιμούσαν να χρησιμοποιούν το λειτουργικό παρά να πληρώσουν κάποιον τεχνικό για να φτιάξει το δεύτερο.

Το Σταθμευμένο Αμάξι

Ένα από τα χειρότερα πράγματα του να πηγαίνεις για ψώνια δεν είναι τα ηλίθια τραγούδια από τα τεράστια ηχεία του καταστήματος ή τα παιδιά που ουρλιάζουν στον διάδρομο για να τους πάρουν οι μητέρες τους τη σοκολάτα που θέλουν, αλλά το να βρεις να παρκάρεις. Όσοι περίμεναν στον πολυσύχναστο χώρο για πάρκινγκ του Walmart του Salinas στην Καλιφόρνια την Lauren Moss να βάλει μπροστά το αμάξι της και να αφήσει τη θέση, γρήγορα τα παράτησαν και άρχισαν να αναζητούν κάποια άλλη. Αυτό που δεν γνώριζαν όταν χτυπούσαν τα δάχτυλα νευριασμένα στο τιμόνι ήταν πως η Lauren ήταν νεκρή. Όταν οι υπάλληλοι του καταστήματος παρατήρησαν πως το όχημά της δεν είχε μετακινηθεί πολλές μέρες τώρα, πλησίασαν το αμάξι με τα φιμέ τζάμια για να κοιτάξουν μέσα. Πίσω τους είδαν το σώμα της Lauren, σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης. Όπως αποκαλύφθηκε, είχε διαφύγει από το κέντρο απεξάρτησης μην μπορώντας να διαχειριστεί τον εθισμό της και είχε αυτοκτονήσει στο αμάξι παίρνοντας υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Το Τυλιγμένο Στρώμα

Οι μαθητές του Λυκείου Lowndes της Georgia είχαν σκαρφιστεί πολλές ευφάνταστες δικαιολογίες για να αποφύγουν με κάθε τρόπο το εξουθενωτικό μάθημα της γυμναστικής. Εκείνη τη μέρα όμως, δεν χρειάστηκε να επικαλεστούν καμία γιατί η αστυνομία τους απάλλαξε από όλα τα μαθήματα της μέρας. Τυλιγμένο μέσα σε ένα στρώμα γυμναστικής είχε βρεθεί το σώμα του άτυχου Kendrick Johnson. Η αρχική υπόθεση των ερευνητών ήταν πως στην προσπάθειά του να πιάσει ένα παπούτσι του, είχε μπει στο στρώμα αλλά τελικά σφήνωσε, και ανίκανος να βγει πέθανε από ασφυξία. Η ετυμηγορία αυτή όμως αμφισβητήθηκε από την οικογένεια του Kendrick, η οποία θεώρησε ότι ο θάνατός του ήταν δολοφονία, όχι ένα ατύχημα. Μια δεύτερη εξέταση του σώματος όμως έδειξε την παρουσία τραυμάτων στο σώμα του Kendrick που δεν μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ατύχημα. Η υπόθεση άνοιξε ξανά το 2021, οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό του.

Το Χνουδωτό Αρκουδάκι-Έκπληξη

Τα καταστήματα με μεταχειρισμένα είδη είναι τα πιο φημισμένα μέρη για να βρει κανείς εξαιρετικά weird αντικείμενα, που δεν θα φανταζόταν καν ότι υπήρχαν ή θα μπορούσαν να φανούν σε κάποιον αρκετά χρήσιμα για να τα αγοράσει. Όταν όμως ο Joshua Scott επισκέφτηκε ένα τέτοιο μαγαζί με την οικογένειά του, το μάτι του δεν έπεσε σε κάποια σουρεαλιστική καρέκλα ή αλλόκοτο διακοσμητικό, αλλά σε ένα τυπικό χνουδωτό αρκουδάκι που καθόταν στο ράφι, με το κεφάλι ριγμένο στο πλάι, σαν να εκλιπαρούσε τους περαστικούς να το αγοράσουν. Για λιγότερα από πέντε δολάρια, ο Joshua αποφάσισε να το γλιτώσει από το σκονισμένο ράφι και να το φέρει σπίτι, για να το δώσει στις αδελφές του. Ένα βράδυ όμως το αρκουδάκι κατέληξε στα δικά του χέρια και τότε ήταν που συνειδητοποίησε ότι αν και το αρκουδάκι ήταν χνουδωτό απ’ έξω, κάτι σκληρό υπήρχε μέσα. Η περιέργειά του τον έκανε να το ανοίξει, αγνοώντας το χαμογελαστό βλέμμα του, και να πετάξει έξω όλα τα χνούδια. Μέσα του, προς μεγάλη του έκπληξη και ταραχή ανακάλυψε μια τεφροδόχο, με τις στάχτες κάποιου ανθρώπου (που μάλλον του άρεσαν τα αρκουδάκια) την ταυτότητα του οποίου δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν ποτέ.

Το Στοιχειωμένο Σπίτι

Σε όλα όσα τα σπίτια ονομάζονται ως στοιχειωμένα έχει συμβεί θεωρητικά κάποιος θάνατος. Μια παρόμοια ιστορία έλεγαν και οι υπάλληλοι του στοιχειωμένου σπιτιού της Disneyland στους νεαρούς επισκέπτες, με χαμηλή, υποβλητική φωνή, κάνοντάς τους να πιστέψουν πως στο σύντομο ταξίδι τους θα έρχονταν αντιμέτωποι με οργισμένα πνεύματα και ανήσυχα φαντάσματα. Μέχρι το 2016 όλα αυτά ήταν αποκύημα της ζωηρής φαντασίας των εργαζομένων του σπιτιού. Από το 2016 και έπειτα όμως οι ιστορίες τους απέκτησαν μια ζοφερή δόση πραγματικότητας, καθώς πράγματι, κάποιος πέθανε στο στοιχειωμένο σπίτι. Αυτός ήταν ένας από τους τεχνικούς του πάρκου ο οποίος στην προσπάθειά του να επιδιορθώσει μια από τις λάμπες έπαθε ηλεκτροπληξία, πεθαίνοντας ακαριαία. Εάν οι εργαζόμενοι της ατραξιόν δεν το είχαν συνειδητοποιήσει σχετικά γρήγορα, τότε μια ομάδα από μικρά παιδιά θα στοιχειωνόταν για την υπόλοιπή ζωή τους καθώς θα περνούσαν με το τρενάκι πάνω από το άψυχο σώμα του τεχνικού.

Tags: California , death , Disneyland , Eerie , elevator , Georgia , Joshua Scott , Kendrick Johnson , Lauren Moss , Lowndes , Salinas , The Weird Side Daily , Walmart , weird , Αγγελική Παπανικήτα , αδελφή , αμάξι , Άνθρωπος , απεξάρτηση , αποσύνθεση , άρθρα , άρθρα τρόμου , άρθρο , άρθρο τρόμου , αρκουδάκι , αρχεία , αρχείο , ασανσέρ , Αστυνομία , ασφυξία , ατραξιόν , ατύχημα , ατυχία , αυτοκίνητο , αυτοκτονία , βράδυ , γυμναστική , γυναίκα , δάση , δάσος , δολοφονία , δολοφόνος , ένοικος , έρευνα , ερευνητής , ηλεκτροπληξία , θάνατος , ιστορία , κατάστημα , Κίνα , λύκειο , μεταχειρισμένα , ναρκωτικά , οικογένεια , όχημα , Παιδί , παιδιά , παπούτσι , πάρκο , πνεύμα , πνεύματα , πολυκατοικία , ποτάμι , Πρωτοχρονιά , πτώμα , σκληρό , σπίτι , σπίτια , στάχτες , στοιχειωμένα σπίτια , στρώμα , συγκυρία , σώμα , τάφος , τεφροδόχος , τεχνικός , φαντασία , Φάντασμα , Φαντάσματα , φόνος , χνούδια , ψώνια

Αγγελική Παπανικήτα

Δημοσιεύτηκε 9 Μαΐου, 2021

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.