Weird Facts – UFO, Aliens & Εξωγήινες απαγωγές

Τρεις ανατριχιαστικές ιστορικές αναφορές που σχετίζονται με UFO, aliens & εξωγήινες απαγωγές.

Ίσως μία από τις πιο αληθοφανείς ιστορίες UFO  που έχουν καταγραφεί ποτέ στην ιστορία, είναι η περίφημη απαγωγή των Mona Stafford, Louise Smith και Εlaine Thomas στις Η.Π.Α. Οι τρεις γυναίκες βρίσκονταν κοντά στο Stanford του Kentυcky, όταν συνέβη ένα αναπάντεχο γεγονός. Ενώ οδηγούσαν, έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου και ξαφνικά o ουρανός καλύφτηκε από ένα τεράστιο δισκοειδές αντικείμενο με θόλο στην κορυφή, το οποίο έφερε μικρά κόκκινα φώτα περιμετρικά του. Το τελευταίο που θυμούνται, είναι ένα έντονο αίσθημα καύσου σε όλο τους το σώμα, ενώ το αμάξι βρέθηκε παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που οδηγούσαν μετά από μία ώρα και είκοσι λεπτά. Είχαν όλες τους εγκαύματα στα σώματά τους. Όταν ερωτήθηκαν από την αστυνομία, απάντησαν με τις ίδιες ακριβώς λεπτομέρειες και μάλιστα πέρασαν από ανιχνευτή ψεύδους! Η μία εκ των τριών που δέχτηκε να την υπνωτίσουν, ανέφερε πως είχαν απαχθεί από εξωγήινους. Είπε επιπλέον πως μεταφέρθηκαν σε ένα διαστημόπλοιο και τις υπέβαλαν σε βασανιστικά πειράματα. Το μυστήριο της υπόθεση έφτασε στο ζενίθ του, όταν οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως την ώρα της απαγωγής είδαν περίεργες λάμψεις στον ουρανό και κάποια ιπτάμενα αντικείμενα που δεν έμοιαζαν με αεροπλάνα.

 Η μυστήρια υπόθεση του Fortunato Zanfretta, αποτελεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες ιστορίες των τελευταίων δεκαετιών στην Ιταλία. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιδίου, μέσα στο διάστημα 1978-1981, έπεσε θύμα πολλαπλών απαγωγών μιας εξωγήινης φυλής που ονομάζονται Dragos και κατοικούν στον πλανήτη Teetonia. Έπειτα από μια σειρά χρονοβόρων υπνώσεων ανέφερε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τους εξωγήινους και για τα όσα αυτοί τον ανάγκασαν να κάνει, πυροδοτώντας έτσι το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την υπόθεση. Μέχρι και σήμερα, η περίπτωση Zanfretta παραμένει ανεξιχνίαστη κάνοντας τους λάτρεις των εξωγήινων απαγωγών να ανακαλούν το όνομά του.

Μία από τις πρώτες γραπτές αναφορές στην ανθρώπινη ιστορία, που σχετίζεται με την ύπαρξη UFO, είναι αυτή του Ρωμαίου ιστορικού Τίτου Λίβιου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως είδε:

«πλοία φαντάσματα, αστραφτερά, στον ουρανό πάνω από τη Ρώμη».

 

Tags: alien , article , creatures , dark , Dragos , Fortunato Zanfretta , mystery , scary , short-story , story , strange , Teetonia , U.F.O , ufo , weird , Zanftretta , αλλόκοτο , ΑΤΙΑ , Εξωγήινες απαγωγές , εξωγήινοι , μυστήριο , παράξενα , περίεργα , Τίτος Λίβιος , τρόμος , Φόβος , ψυχολογία

Φίλοι της σελίδας : Άρθρα & διηγήματα

Δημοσιεύτηκε 9 Ιουλίου, 2019

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.