Ραντεβού βγαλμένο από το Dexter και το American Psycho

Ένα ραντεβού, που προγραμματίστηκε μέσω της γνωστής εφαρμογής γνωριμιών Tinder, φαίνεται να κυλάει ωραία, μέχρι τη στιγμή που η κοπέλα αρχίζει να αισθάνεται έντονη αδιαθεσία. Έπειτα από εκείνη τη στιγμή, αυτή η πραγματική, όπως υποστηρίζεται, ιστορία, παίρνει μια ανεξέλεγκτα ανατριχιαστική και φρικαλέα τροπή…

Μια κοπέλα γνωρίζεται με ένα αγόρι μέσω Tinder. Ύστερα από 6 μήνες ηλεκτρονικής γνωριμίας αποφασίζουν να συναντηθούν για πρώτη φορά από κοντά. Βγαίνουν για φαγητό και τα πράγματα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους, όπως το περίμεναν. Κάποια στιγμή η κοπέλα αρχίζει να μην αισθάνεται τόσο καλά, να αισθάνεται ζαλάδα και ναυτία και ζητάει από το αγόρι αν θα μπορούσε να την πάει σπίτι. Εκείνος αμέσως συμφωνεί και ξεκινούν.

Στη διαδρομή και αφού την έχει φυσήξει λίγο ο αέρας, αισθάνεται λίγο καλύτερα, οπότε φτάνοντας στο σπίτι, τού προτείνει να μπει μέσα για ένα τσάι και να συνεχίσουν τη βραδιά. Εκείνος δέχεται. Η κοπέλα όμως πάλι μετά από λίγο αισθάνεται τη ζαλάδα και τη ναυτία να τη χτυπούν, του ζητάει συγνώμη και λέει πως θα προτιμούσε να μείνει μόνη για να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Εκείνος δείχνει να καταλαβαίνει πλήρως, λένε μια γλυκιά καληνύχτα και περνά την εξώπορτα.

Η κοπέλα ξαπλώνει και την παίρνει ο ύπνος σχεδόν αμέσως. Κάποια στιγμή, ήχοι από τον κάτω όροφο την ξυπνούν. Έμοιαζαν σαν κάποιος να μετακινεί τα έπιπλα και να κάνει εργασίες. Αρπάζει αμέσως το τηλέφωνο και καλεί την αστυνομία να αναφέρει το συμβάν. Ο αστυνόμος τη ρωτά αν έχει κλειδώσει. Εκείνη απαντά αναστατωμένη πως θυμάται να κλειδώνει, παρόλα αυτά κάποιος πρέπει να έχει παραβιάσει το σπίτι. Ο αστυνόμος στην προσπάθειά του να την καθησυχάσει, τη διαβεβαιώνει πως θα σε λίγα λεπτά θα είναι εκεί μαζί της να ελέγξουν. Εκείνη μένει κλεισμένη στο δωμάτιό της, πανικόβλητη, με τα προηγούμενα συμπτώματα ζάλης να μην έχουν εξασθενίσει.

Μετά από λίγα λεπτά ακούει πράγματι τις φωνές της αστυνομίας, οπότε κατεβαίνει. Αρχικά αρνούνται να της δείξουν τι έχουν βρει. Τελικά όμως την αφήνουν και αυτό που αντικρίζει είναι πέρα από κάθε φαντασία. Στο σαλόνι της είναι το αγόρι από το ραντεβού, ενώ όλος ο χώρος είναι καλυμμένος με πλαστικό και πάνω στο τραπέζι είναι ακουμπημένα ένα σφυρί και ένα πριόνι. Η κοπέλα κοιτάζει μες στην φρίκη. Η αστυνομία της εξηγεί πως μάλλον το αγόρι είχε κλέψει τα κλειδιά της και μπήκε πάλι στο σπίτι για να ετοιμάσει όλο αυτό το σκηνικό και πως έφτασαν την κατάλληλη στιγμή. Στις τοξικολογικές της εξετάσεις βρέθηκε τόσο μεγάλο ποσοστό ναρκωτικών, που έμειναν έκπληκτοι πως είχε ακόμη τις αισθήσεις της.

 

Η ιστορία αυτή υποστηρίζεται πως είναι αληθινή, αφού την δημοσίευσε η φίλη της κοπέλας σε μορφή βίντεο στο Twitter, στις 25 Απριλίου 2018.

 

Main Image Reference

Tags: American Psycho , article , dark , death , horror , scary , Spooky , Tinder , Tinder αληθινή ιστορία , Tinder θάνατος , Tinder τρόμος , weird , Αγόρι , αέρας , αλλόκοτο , ανατριχίλα , αρχές , Αστυνομία , γνωριμία , διαδρομή , δωμάτιο , έπιπλο , εργασία , ζαλάδα , θάνατος , ιστορία , κλειδί , κοπέλα , ναρκωτικά , ναρκωτικό , ναυτία , πλαστικό , πριόνι , ραντεβού , ραντεβού Tinder , σπίτι , συνάντηση , σφυρί , τηλέφωνο , τρόμος , τσάι , φαγητό , φαντασία , φρικαλέο , Φρίκη

Βέρα Παπαδοπούλου

Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου, 2020

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.