Phil Schneider, ο άνθρωπος που μίλησε ανοιχτά για τις μυστικές βάσεις και τους εξωγήινους

“Ποιος ήταν ο Φιλ Σνάιντερ; Ήταν πρώην κυβερνητικός Γεωλόγος και Μηχανικός. Δούλεψε 17 χρόνια σε μυστικές βάσεις στην περιοχή 51, S-4 και Λος Άλαμος. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για όσα έζησε στις μυστικές βάσεις, αλλά και ο μόνος που μοιράστηκε μυστικές πληροφορίες με τον κόσμο.”

Ποιος ήταν ο Φιλ Σνάιντερ;

Ήταν πρώην κυβερνητικός Γεωλόγος και Μηχανικός. Δούλεψε 17 χρόνια σε μυστικές βάσεις στην περιοχή 51, S-4 και Λος Άλαμος. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για όσα έζησε στις μυστικές βάσεις, αλλά και ο μόνος που μοιράστηκε μυστικές πληροφορίες με τον κόσμο. Έγιναν 11 απόπειρες κατά της ζωής του και μια απόπειρα απαγωγής της κόρης του. Το 1996 κατάφεραν τελικά να τον δολοφονήσουν. Όλα όσα είπε στις ομιλίες του το 1995 συγκλονίζουν με πολλούς να τον αποκαλούν τρελό, όμως ο ίδιος πίστευε όλα όσα έλεγε και είχε και αποδείξεις για τα λεγόμενά του.

Ισχυρίζεται ότι, καθώς δούλευε στο χτίσιμο μιας μυστικής βάσης στο Dulce του New Mexico στο εργαστήρι βιολογίας στο Λος Άλαμος το 1979, τα μηχανήματα των ανασκαφών έσπαγαν συνέχεια και δεν ήξεραν γιατί. Έτσι έστειλαν αυτόν μαζί με κάποιους άλλους να δουν τι γίνεται. Όταν ο Φιλ κατέβηκε κάτω με ένα «καλάθι» ντυμένος με την ειδική στολή του, σε μια από τις τρύπες που είχαν ανοίξει, από τις οποίες αναδυόταν μια απαίσια μυρωδιά, αυτό που αντίκρισε τον έκανε να κοκαλώσει από τον τρόμο. Μπροστά του σε απόσταση μερικών μέτρων, στεκόταν ένας γκρίζος εξωγήινος κοντά στα 2.10 μέτρα, που βρωμούσε χειρότερα από σκουπιδοτενεκέ.

Χωρίς να χάσει χρόνο έπιασε το πιστόλι του και σκότωσε τον εξωγήινο καθώς και έναν ακόμη που βρισκόταν εκεί. Ωστόσο ο ένας εξωγήινος πριν πεθάνει έκανε μια παράξενη κυκλική κίνηση στο στήθος του και μια μπλε ακτίνα εκτοξεύθηκε και χτύπησε τον Φιλ στο στέρνο, με αποτέλεσμα να του ανοίξει στα δυο το θώρακα και να τον ρίξει κάτω. Ήταν σαν να τον χτύπησε ένα είδος ηλεκτρισμού. Ο ένας του πνεύμονας κάηκε και του κόπηκαν δυο δάχτυλα. Το αριστερό του πόδι σακατεύτηκε, το ένα του παπούτσι κάηκε μαζί με τα νύχια του και όλος μύριζε καμένο. Αργότερα απέκτησε καρκίνο λόγω της ραδιενέργειας.

Ένας στρατιώτης που ήταν πίσω του τον έσωσε, χάνοντας όμως τη ζωή του. Πρόλαβε και τον έβαλε στο καλάθι πατώντας το κουμπί για να ανέβει επάνω. 66 πράκτορες μυστικών υπηρεσιών έχασαν τη ζωή τους γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ είπε ψέματα για το τι υπάρχει εκεί κάτω. Δεν τους είπε τίποτα για την απειλή των εξωγήινων κάτω από τις βάσεις. Οι εξωγήινοι είναι εγκατεστημένοι εκεί, πάνω από 500 χρόνια σύμφωνα με τον Φιλ. Από τότε υπάρχει πόλεμος μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων.

Στις ομιλίες του δεν δίστασε να δείξει την τεράστια ουλή στο θώρακά του, αλλά και εξωγήινα μέταλλα τα οποία είχε στα χέρια του ισχυριζόμενος ότι είναι φτιαγμένα στη γη και στο διάστημα, τα οποία χρησιμοποιούνται στα αεροσκάφη stealth, στα μαύρα τζετ και σε κάποιες περιπτώσεις σε υποβρύχια.

Ακόμα έδειξε μια φωτογραφία από έναν εξωγήινο που μοιάζει με άνθρωπο και δουλεύει, όπως λέει, στο πεντάγωνο των ΗΠΑ τα τελευταία 58 χρόνια (τότε). Το όνομά του είναι Val Valiant Thor και όπως ο ίδιος ισχυρίζεται ήρθε από την Αφροδίτη. Ο Βαλ δεν είχε αλλάξει καθόλου μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, ο κύκλος ζωής του είναι 490 χρόνια. Έχει έξι δάχτυλα (χέρια και πόδια), έχει μια υπερδιογκωμένη καρδιά, έναν τεράστιο πνεύμονα. Τα αιμοφόρα αγγεία του είναι μεγαλύτερα, το αίμα του είναι οξείδιο του χαλκού, ο εγκέφαλος του είναι 300 εκατοστά μεγαλύτερος από τον δικό μας, έχει υπερβολικά υψηλό IQ και μιλάει 100 γλώσσες γήινες και εξωγήινες.

Ο Φιλ ανέφερε ακόμα ότι υπάρχουν 11 φυλές εξωγήινων. Δυο από αυτές είναι καλοπροαίρετες. Η μια φυλή έφυγε βιαστικά γιατί ο κόσμος της δεχόταν επίθεση. Αυτή η φυλή είναι οι Πλειάδιοι οι οποίοι βοήθησαν και βοηθάνε την ανθρωπότητα.

Οι υπόλοιπες 9 φυλές μας βλέπουν ως «τροφή». Δεν τρώνε τη σάρκα, παίρνουν όμως εκκρίσεις αδένων από ζώα και ανθρώπους σαν «κοκτέιλ βιταμινών», «μαστουρώνουν με την αδρεναλίνη μας, είναι κάτι σαν κοκαΐνη για αυτούς», όπως είπε ο Φιλ. Δεν είναι τυχαίο πως εκείνη την περίοδο υπήρχαν 100.000 παιδιά που αγνοούνταν. Πίστευε πως ήταν σε κάποια βάση και τα εξόντωναν με συνοπτικές διαδικασίες για να τα «φάνε».

Ο Φιλ αφυπνίζει τον κόσμο λέγοντας πως για να το σταματήσουν όλο αυτό, πρέπει ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει. Πρέπει όλοι να ενημερωθούν για το τι πραγματικά γίνεται.

Μυστικές Βάσεις

Υπάρχουν 131 ενεργές στρατιωτικές βάσεις. Η περιοχή 51 είναι μια από αυτές η οποία έχει πολλά επίπεδα μέσα της. Υπάρχουν 1477 βάσεις ανά τον κόσμο.

Κάθε βάση έχει μέσο κόστος 17-19 δις δολαρίων και χρειάζεται 1-2 χρόνια για να χτιστεί. Μέσα σε αυτές υπάρχουν υπερταχεία τρένα που συνδέουν όλες τις υπόγειες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ. Αυτά τα τρένα λειτουργούν με ηλεκτρομαγνητισμό και δεν ακουμπούν τις ράγες.

Αναφέρει επίσης και το περιστατικό του Roswell, όταν ο περίφημος ιπτάμενος δίσκος συνετρίβη σε μια αυλή στο New Mexico. Από τότε ο κόσμος άκουσε για την ύπαρξη εξωγήινων. Ο στρατός όμως γνωρίζει για το θέμα των εξωγήινων εδώ και 80 χρόνια.

Alien Agenda

Η ατζέντα των εξωγήινων είναι η πλήρης  κατάληψη του πλανήτη ή εξόντωση των 5/6 ή των 7/8 του παγκόσμιου πληθυσμού ως το 2029. Ο στρατός των ΗΠΑ το γνωρίζει αυτό εδώ και 60 χρόνια. Τονίζει ότι η Νέα Τάξη και η Ατζέντα των εξωγήινων είναι ένα και το αυτό.

Το 1954 ο Αϊζενχάουερ υπέγραψε μια συμφωνία με τα γνωστά είδη εξωγήινων τότε (3 είδη). Οι εξωγήινοι συμφώνησαν να μας δώσουν υψηλή τεχνολογία αλλά ζήτησαν για αντάλλαγμα να παίρνουν ζώα (αγελάδες) και μερικούς ανθρώπους για να κάνουν πειράματα. Αυτή η συμφωνία όμως παραβιάστηκε, μετά τον πόλεμο εξωγήινων – ανθρώπων το 1979.

Ο Φιλ Σνάιντερ έγραψε και ένα αναλυτικό βιβλίο για τις μυστικές βάσεις και όλα όσα βίωσε όμως από όσο φαίνεται δεν πρόλαβε να το εκδόσει.  Ενώ σύντομα, το 2021, θα βγει ένα Ντοκιμαντέρ με το όνομα «The underground» που θα εστιάζει σε όλα όσα ειπώθηκαν από τον Φιλ.

Tags: alien agenda , aliens , area 51 , article , gray aliens , IQ , new mexico , Phil Schneider , Roswell , The Weird Side Daily , ufo , Val Valiant Thor , Αϊζενχάουερ , ακτίνα , Αμερική , απαγωγή , άρθρο , βάσεις , Γεωλόγος , γκρίζοι , γκρίζοι εξωγήινοι , γλώσσα , γλώσσες , δολοφονία , εξωγήινοι , επίθεση , ΗΠΑ , θάνατος , καρκίνος , κυβέρνηση , κυβερνητικός , λος άλαμος , Μάγδα Ασημακοπούλου , μέταλλα , μηχανικός , μυστικές βάσεις , μυστικό , νέα τάξη , ντοκιμαντέρ , ομιλία , ομιλίες , παιδιά , πεντάγωνο , πεντάγωνο ΗΠΑ , πεντάγωνο των ΗΠΑ , περιοχή 51 , Πλειάδιοι , πληροφορίες , πόλεμος , ραδιενέργεια , στρατιωτικές βάσεις , τεχνολογία , τροφή , Φιλ Σνάιντερ , φυλές , φυλές εξωγήινων , φωτογραφία , χρόνια

Μάγδα Ασημακοπούλου

Δημοσιεύτηκε 11 Μαρτίου, 2021

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.