Η στοιχειωμένη ηχώ των δολοφόνων

“Μέχρι σήμερα, οι παρουσίες των serial killer στοιχειώνουν και βασανίζουν τόσο ανθρώπους όσο και τοποθεσίες. Πολλές είναι οι μαρτυρίες που φέρνουν ανατριχιαστικές μνήμες από το παρελθόν. Τι είναι άραγε αυτό που κρατάει έναν κατά συρροή δολοφόνο που δεν ζει, στο τόπο του εγκλήματος;”

09 Αυγούστου 2021

Μήπως τα φαντάσματα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ανήσυχα πνεύματα που αναζητούν εκδίκηση από το υπερπέραν, πέρα απο το χώρο και το χρόνο που εμείς γνωρίζουμε, ή μήπως είναι απόηχοι βίαιων πληροφοριών από το παρελθόν; Πολλά είναι τα ερωτήματα που δεν έχουν λάβει καμία απάντηση. Πάρτε, για παράδειγμα, τους διάσημους κατά συρροή δολοφόνους στην ιστορία. Μέχρι σήμερα, οι παρουσίες τους στοιχειώνουν και βασανίζουν τόσο ανθρώπους όσο και τοποθεσίες. Πολλές είναι οι μαρτυρίες που φέρνουν ανατριχιαστικές μνήμες από το παρελθόν. Τι είναι άραγε αυτό που κρατάει έναν κατά συρροή δολοφόνο που δεν ζει, στο τόπο του εγκλήματος;

Ας ταξιδέψουμε μαζί, να δούμε όλες αυτές τις πληροφορίες αλλά και τις… τρομακτικές αποδείξεις. Κλείστε τα φώτα, και αφεθείτε στο ταξίδι.

Ronald DeFeo Jr.

Όλα έγιναν  μια ψυχρή νύχτα στις 13 Νοεμβρίου 1974, όταν έξι άνθρωποι βρέθηκαν πυροβολημένοι. Όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο Ronald DeFeo Jr. διέπραξε τα εγκλήματα, ο οποίος πυροβόλησε εν ψυχρώ την οικογένεια του. Η επίσημη μαρτυρία από τη δίκη ανέφερε  ότι οι φωνές στο κεφάλι του του έλεγαν να σκοτώσει τους γονείς και τα αδέλφια του. Το σπίτι καιρό αργότερα  έγινε κέντρο προσοχής και ενδιαφέροντος  λόγω της παραφυσικής δραστηριότητας του. Η οικογένεια Lutz δηλώνει πώς βίωσε τρομακτικές στιγμές στο σπίτι αυτό. Μετακόμισαν εκεί μετά τους φόνους και έφυγαν αργότερα φοβούμενοι για τη ζωή τους. Είναι το κακό που εγκλώβισε τον Ronald DeFeo σε αυτό το σπίτι; Ή μήπως υπάρχει κάποια άλλη οντότητα που τον κινητοποίησε;

Ted Bundy

Ένας δολοφόνος ο οποίος ξεγελούσε τα θύματα του με το παρουσιαστικό και τον τρόπο εκφοράς του λόγου. Εμφανίσιμος για την εποχή του, με ένα διαφορετικό αέρα, πλησίαζε ευγενικά τις γυναίκες, και έπειτα τις οδηγούσε στο τέλος τους με το χειρότερο τρόπο. Είναι ένας από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους στην ιστορία. Ομολόγησε ότι σκότωσε τουλάχιστον 30 γυναίκες σε έξι διαφορετικές πολιτείες. Τις τελευταίες του ημέρες τις πέρασε στις φυλακές της πολιτείας της Φλόριντα. Εκτελέστηκε στην  ηλεκτρική καρέκλα τον Ιανουάριο του 1989. Το 2001, ένας φύλακας είχε υπηρεσία και βρισκόταν στη θέση της διαβόητης ηλεκτρικής καρέκλας. Ισχυρίστηκε ότι είδε τον Bundy να κάθεται εκεί χαμογελαστός. Μετά από αυτό το περιστατικό, κι άλλοι φρουροί είπαν ότι είδαν το ίδιο πράγμα. Όταν προσπάθησαν να πλησιάσουν το φάντασμα του Bundy, αυτό εξαφανίστηκε. Κάποιοι λένε ότι τα έντονα συναισθήματα που βίωσε ο ίδιος σε εκείνο το δωμάτιο οδήγησαν το πνεύμα του να στοιχειώνει αυτή την τοποθεσία. Αποτεφρώθηκε και η τέφρα του διασκορπίστηκε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, σύμφωνα με την επιθυμία του. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, πολλοί κρατούμενοι και εργαζόμενοι στο σωφρονιστικό κατάστημα, εξακολουθούν να βλέπουν τον Bundy σε όλη τη φυλακή. Άραγε, έμεινε περιπλανώμενος για κάποιο σκοπό; Ποτέ δεν θα το μάθουμε.

Jeffry Dahmer

Ήταν γνωστός ως ο “Κανίβαλος του Μιλγουόκι”. Ενώ το να είσαι κατά συρροή δολοφόνος έχει μια αυξημένη δόση ψυχικής κακίας, το να τρως όμως τα θύματά σου το πάει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μάστερ στο είδος του, μεταξύ των ετών 1978 και 1991, σκότωσε 17 ανθρώπους. Όχι μόνο βίασε, βασάνισε και σκότωσε αυτούς τους άνδρες, αλλά διαμέλισε και τα σώματά τους. Ο Dahmer ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου μέσα σε μια φυλακή του Ουισκόνσιν δεδομένου του  ότι οι περισσότεροι… δεν έτρωγαν τα θύματά τους.

Το πατρικό του σπίτι λέγεται ότι ήταν το σημείο μεγάλης παραφυσικής δραστηριότητας. Εκεί  διέπραξε και τον πρώτο του φόνο, στο δικό του ασφαλές περιβάλλον.  Φαίνεται ότι αυτό το ανήσυχο πνεύμα λαχταρά να βρει τις ανέσεις των πρώτων παιδικών του χρόνων στο μέρος που αποκαλούσε σπίτι, ή ακόμα χειρότερα δεν νιώθει ότι έχει ολοκληρώσει το σατανικό του σχέδιο. Οι λάτρεις του παραφυσικού μπορούν να νοικιάσουν το σπίτι για 10.000 δολάρια το μήνα. Προσωπικά, δεν σας το συνιστώ… Το σπίτι είναι δύσκολο να πουληθεί από τότε που οι μαζικοί φόνοι σκοτείνιασαν  την ατμόσφαιρα και τη γέμισαν αρνητική ενέργεια. Προσπαθώντας να ερευνήσουν  τα φαινόμενα αυτά, οι σημερινοί ιδιοκτήτες το νοικιάζουν σε όσους θέλουν να συλλέξουν EVP και άλλα δεδομένα.

Μπρρρ, ανατριχιαστικό…

Lizzie Bordon

Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες για δολοφόνους που επιστρέφουν και στοιχειώνουν από τον τάφο ανθρώπους και περιοχές. Πάρτε για παράδειγμα τη Lizzie Bordon.

Αν και δεν ήταν κατά συρροή δολοφόνος εξ ορισμού, κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του πατέρα και της μητριάς της χτυπώντας τους με τσεκούρι την ώρα του ύπνου τους. Το σπίτι όπου έγιναν οι φόνοι είναι τώρα ένα ξενοδοχείο με αρκετή πελατεία… Οι επισκέπτες μπορούν να κοιμηθούν στο δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρή η μητριά της ( όχι, ευχαριστώ…).

 

Αυτό που έχουν κοινό οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους είναι μια προβληματική παιδική ηλικία που εξελίχθηκε σε μια διεστραμμένη ενήλικη ζωή. Ακόμη και στο θάνατο αυτές οι ψυχές δεν μπορούν να βρουν γαλήνη. Η υπολειμματική ενέργεια που άφησαν πίσω τους αυτά τα φρικτά γεγονότα μολύνει αυτές τις περιοχές και τα σπίτια για πάντα. Το ερώτημα είναι αν αυτές οι παραφυσικές ενέργειες είναι αισθητές ή είναι απλά ακραίες μυθοπλασίες για να πλουτίσουν κάποιοι. Όπως και να έχει, ένα είναι σίγουρο. Κανένας δεν σου εγγυάται ησυχία… ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ.

Tags: death , Jeffry Dahmer , killer , Lizzie Bordon , Lutz , Ronald DeFeo Jr. , serial killer , serial killers , Ted Bundy , The Weird Side Daily , αδέλφια , άρθρα , άρθρα τρόμου , άρθρο , άρθρο τρόμου , ασέλγεια , βιασμός , γαλήνη , γονείς , διαμελισμός , δίκη , δολοφονία , δολοφόνος , ενδιαφέρον , ζωή , ηλεκτρική καρέκλα , ΗΠΑ , θανατική ποινή , θάνατος , θύμα , θύματα , ιστορία , ιστορίες , κανιβαλισμός , κανίβαλος , Κανίβαλος του Μιλγουόκι , κατά συρροή δολοφόνοι , κατά συρρόη δολοφόνος , κεφάλι , Λίνα Αθανασίου , Μαρτυρία , μεταφυσική δραστηριότητα , μεταφυσικό , μητρίά , Μπάντι , νεκροί , νεκρός , οικογένεια , Παιδί , παιδιά , παραφυσικό , πληροφορία , πνεύμα , πνεύματα , Πολιτεία , Πολιτείες , πτώμα , πυροβολισμός , σώμα , τάφος , τέφρα , τοποθεσία , Υπερφυσικό , Φάντασμα , Φαντάσματα , Φλόριντα , φόνος , φυλακή , φωνές , φωνή , χαμόγελο

Λίνα Αθανασίου

Δημοσιεύτηκε 9 Αυγούστου, 2021

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.