Ένα περίεργο καλοκαίρι

Εκείνο το καυτό καλοκαίρι πολλά πράγματα συνέβησαν στην ζωή μου. Πρώτα, γνώρισα την Κέιτ που έμελλε να γίνει η σύζυγός μου. Μετά ήταν όλη εκείνη η παράξενη ιστορία στο Πανεπιστήμιο. Η Ρόουαν Μίλλερ είχε βρεθεί αποκεφαλισμένη στο δωμάτιό της στην φοιτητική εστία. Σάλος είχε ξεσπάσει στο Πανεπιστήμιο. Κάποιο μίλησαν για ερωτικό έγκλημα αν και τίποτα […]

28 Δεκεμβρίου 2018

Εκείνο το καυτό καλοκαίρι πολλά πράγματα συνέβησαν στην ζωή μου. Πρώτα, γνώρισα την Κέιτ που έμελλε να γίνει η σύζυγός μου. Μετά ήταν όλη εκείνη η παράξενη ιστορία στο Πανεπιστήμιο.
Η Ρόουαν Μίλλερ είχε βρεθεί αποκεφαλισμένη στο δωμάτιό της στην φοιτητική εστία. Σάλος είχε ξεσπάσει στο Πανεπιστήμιο. Κάποιο μίλησαν για ερωτικό έγκλημα αν και τίποτα δεν αποδείχτηκε. Ακολούθησε η Σούζαν Κόλφερ λίγες μέρες αργότερα και ο φίλος της Άντονι Φίσερ, τα κεφάλια των οποίων δεν βρέθηκαν ποτέ.
Τα μαθήματα έληξαν δύο μήνες νωρίτερα. Όλοι βιάζονταν να εγκαταλείψουν τις εστίες με τον φόβο πως εκείνοι θα ήταν τα επόμενα θύματα του μανιακού. Εγώ και η Κέιτ αποσβολωμένοι απο την ιστορία αυτή νοικιάσαμε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο, μακριά από τον τόπο του εγκλήματος. Τις νύχτες τις περνάγαμε κάνοντας έρωτα στα ντράιβ ιν.
Δεν έπαψε να μου λέει όμως πως κάτι στο αμάξι μυρίζει άσχημα, στο το πορτ μπαγκάζ εκείνα τα βράδια. Κάτι μέσα μου με φόβιζε να κοιτάξω.

 

Tags: Flash-fiction , horror , killer , murder , summer , δολοφονίες , καλοκαίρι , μανιακός , ντράιβ ιν , πανεπιστήμιο , πορτ μπαγκάζ , Φόβος

Αγγελική Παπανικήτα

Δημοσιεύτηκε 28 Δεκεμβρίου, 2018

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.