Πού θα γιορτάσετε φέτος το Halloween;

Μία λίστα με τέσσερις ιδανικούς προορισμούς για τον εορτασμό του Halloween.

Με την 31η Οκτωβρίου να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, οι κολοκύθες και οι σκελετοί περνούν την καλύτερη τους περίοδο. Ο λόγος για τον εορτασμό του Halloween, μία γιορτή η οποία τα τελευταία χρόνια έχει την τιμητική της και στη χώρα μας. Έχετε ετοιμάσει ήδη την σκοτεινή, φρικιαστική ή παράξενη μεταμφίεση σας και δεν έχετε κατασταλάξει ακόμα για το μέρος στο οποίο θα την προβάρετε; Το The Weird Side Daily είναι εδώ για να σας προτείνει τέσσερις ανατριχιαστικά υπέροχες εκδηλώσεις που περιμένουν να φιλοξενήσουν όλα τα αλλόκοτα πλάσματα που θέλουν να ξεμυτίσουν από τα λαγούμια τους για να εμφανιστούν στη θέα του φεγγαρόφωτος. Ετοιμαστείτε να πείτε την πασίγνωστη φράση “φάρσα ή κέρασμα;” σε έναν από τους τέσσερις ακόλουθους προορισμούς:

1.Cinema Alive Presents: Horror Hotel Halloween

Σας φαίνεται τρομακτικό το δαιμονισμένο κορίτσι από τον Εξορκιστή ή μήπως σας σκιάζει ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι; Ετοιμαστείτε να βιώσετε τέσσερις ταινίες-θρύλους στο είδος του τρόμου με έναν φρικιαστικά διαφορετικό τρόμο. Στο Cinema Alive σας περιμένουν πάνω από 20 ηθοποιοί (!), άπλετο σκοτάδι και μοναδικά ειδικά εφέ για να σας συντροφεύσουν σε τέσσερα κινηματογραφικά ταξίδια στα άδυτα του τρόμου, βγαλμένα από τους χειρότερους εφιάλτες σας. Στις 28 Οκτωβρίου ο Εξορκιστής, στις 29 Οκτωβρίου το Dawn of the Dead, στις 30 το Texas Chainsaw Massacre, και στις 31 το Halloween ξαναζωντανεύουν στο Μπάγκειον Ξενοδοχείο (Πλατεία Ομονοίας 18) μέσα από την σκηνοθετική επιμέλεια του πολυτάλαντου Θοδωρή Ελευθεριάδη, σε μια παραγωγή των Too Many Rules και Cinema Alive.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από εδώ: https://tickets.public.gr/event/cinema-alive-horror-hotel-halloween/

2. The Death Disco Halloween Massacre

Το αγαπημένο underground στέκι της Αθήνας (φόρος τιμής στα μνημειώδη συγκροτήματα των Smiths, Cure, Depeche Mode, Joy Division και Sisters of Mercy) δε θα μπορούσε να μη γιορτάσει ανήμερα του Halloween με ένα μοναδικό πάρτι που θα μείνει στην ιστορία. Στις 31 Οκτωβρίου μεταμφιεστείτε στους αγαπημένους σας ήρωες του τρόμου και της goth κουλτούρας και επισκεφτείτε την Death Disco για να χορέψετε στους Darkwave, Gothic, Post Punk, Synthpop και 80’s ρυθμούς που θα μας προσφέρουν απλόχερα οι Dj της μεταμφιεσμένης Death Disco (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή). Με ελεύθερη είσοδο για όσους φτάσουν στο μαγαζί πριν τις 1, το εισιτήριο είναι στα  5 ευρώ (με συνοδεία κρασιού/μπύρας)!

Περισσότερες πληροφορίες για το event: https://www.facebook.com/events/424936338206236/

3. Joker’s Halloween Night στο TRES

Αναμφίβολα αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες κόμικς των τελευταίων ετών. Ο λόγος για τον Joker, μία ταινία που έσπασε τα ταμεία και κέρδισε και τους κριτικούς μέσα από την πολύκροτη ερμηνεία του Joaquin Phoenix. Κατευθείαν από την Gotham City και το σύμπαν της DC Comics έρχεται μια βραδιά στο TRES (Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα) γεμάτη ιστούς, νεκροκεφαλές, σκαλιστές κολοκύθες και πολύ μουσική για τα ανήσυχα πνεύματα (προφανώς τα κακά). Θα υπάρχει bar με ειδικά Halloween cocktails με βάση κολοκύθα και marshmallow και “αχνιστά” fruit punch, ενώ περισσότεροι από 10 ηθοποιοί θα δώσουν σάρκα και οστά σε αγαπημένους ήρωες της DC. Ετοιμάσου να φωτογραφηθείς στο Horror Photo Booth, να βαφτείς με free Joker make up και να κερδίσεις εκπληκτικά δώρα μέσα από τις επιτυχημένες μεταμφιέσεις σου. Πάντα όμως: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ BATMAN!

Περισσότερες πληροφορίες για το event: https://www.facebook.com/events/524074655075494/

4. Spookville Halloween Event

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου όλη η Θεσσαλονίκη κινείται στους ρυθμούς του Halloween στον ιδιαίτερο χώρο του Spookville (Αθανασίου Σουλιώτη 15, Νέα Παραλία)!  Εκεί σας περιμένει μια βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά στο Halloween … μία ατμόσφαιρα μυστηρίου όπου θα αναδυθούν εικόνες, γεύσεις και μελωδίες τρομακτικές. Ξεκινώντας 9 το βράδυ με Gothic Rock ρυθμούς, θα ακολουθήσει ένα εξαιρετικό live των βιρτουόζων Bard Noir (Tales of the Macabre: Cheap Horror Stories), η βραδιά θα συνεχιστεί με darkwave ρυθμούς και θα κορυφωθεί με το πολυαναμενόμενο Halloween Scavenger Hunt. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εγκαίρως από το Spookville για να μη χάσετε αυτή την αξέχαστη βραδιά.

Περισσότερες πληροφορίες για το event: https://www.facebook.com/events/518755005585587/

Main Image Reference

 

Tags: 80s , Bard Noir , Cinema Alive , Dawn of the Dead , Death Disco , Halloween , Joker , Tales of The Macabre , Thodoris Eleftheriadis , TRES , Αθήνα , Εvents , Εκδηλώσεις , Εξορκιστής , Θεσσαλονίκη , Πάρτι , Χάλογουιν

Πέτρος Κουτρουμπίλας

Δημοσιεύτηκε 29 Οκτωβρίου, 2019

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.