Αεροπορικό Ταξίδι

Flash Fiction τρόμου

08 Αυγούστου 2019

«Κυρίες και κύριοι σας ενημερώνουμε πως αντιμετωπίζουμε τεχνικό πρόβλημα, όμως όλα είναι υπό έλεγχο», ακούστηκε η φωνή του πιλότου από τα μεγάφωνα. Ωστόσο, η φωνή, δεν ακουγόταν εξίσου σίγουρη.

Οι συνεπιβάτες κοιτάχτηκαν μεταξύ τους ανήσυχα. Κανείς δεν είχε πια όρεξη να δει ταινία ή να βάλλει ωτοασπίδες και να κοιμηθεί. Ο Άνταμ έστρεψε το βλέμμα του στο παράθυρο. Κοίταξε τον κόσμο που απλωνόταν κάτω από τη φτερούγα του αεροπλάνου. Οι πόλεις δεν ήταν μεγαλύτερες από μικρές κουκίδες, χαμένες σε ένα πράσινο φόντο. Προσπάθησε να αναλογιστεί πόσο ψηλά να ήταν και ένιωσε το στομάχι του να ανακατεύεται. Δε μπορούσε να μην σκεφτεί πως αν κάτι συνέβαινε, δε θα υπήρχε η παραμικρή ελπίδα σωτηρίας.

Ξαφνικά μία εκτυφλωτική λάμψη τον τύφλωσε. Ο δεξιός κινητήρας είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Υστερικές κραυγές γέμισαν την καμπίνα του αεροσκάφους. Σειρήνες άρχισαν να αντηχούν και μάσκες οξυγόνου έπεσαν από το ταβάνι. Οι αεροσυνοδοί πάσχιζαν αναστατωμένες να αποκαταστήσουν την τάξη, όταν μία δόνηση τράνταξε το σκάφος. Και ο αριστερός κινητήρας είχε ανατιναχτεί. Το αεροπλάνο βουτούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το έδαφος…

Ο Άνταμ ξύπνησε ξαφνιασμένος από τον ύπνο του. Αυτό που επανέφερε στην πραγματικότητα ήταν η λάμψη του κινητήρα που φλεγόταν.

 

Tags: death , fire , Flash-fiction , short-story , weird , αεροπλάνο , θάνατος , κινητήρας , ταξίδι , τρόμος , Φόβος , φωτιά

Αγγελική Παπανικήτα

Δημοσιεύτηκε 8 Αυγούστου, 2019

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.