Υπάρχει άραγε ο Bigfoot;

Ένα άρθρο με βίντεο σχετικά με τον Bigfoot, ένα μυστηριώδες πλάσμα με αμφιλεγόμενη ύπαρξη.

Ο Bigfoot – Sasquatch– Yeti αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της κρυπτοζωολογίας.

Bigfoot 1967

Πολλοί γελάνε όταν ακούν για ένα τεράστιο τριχωτό πλάσμα. Απεναντίας, κάποιοι  το παίρνουν τόσο σοβαρά που το βάζουν σκοπό της ζωής τους να το κυνηγήσουν, έτσι ώστε να αποδείξουν την ύπαρξή του στους άπιστους. Τι είναι αυτό το πλάσμα εν τέλει; Είναι μύθος άραγε;

Pennsylvania White Bigfoot

Ο Bigfoot ή αλλιώς Sasquatch είναι ένα πιθηκόμορφο πλάσμα γύρω στα 2,5 μέτρα που περπατάει στα δυο πόδια σαν άνθρωπος. Έχουν υπάρξει πολλές μαρτυρίες, κυρίως στην Αμερική, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου- όπως Σιβηρία, Ιμαλάια (Yeti). Μέχρι και σήμερα οι θεάσεις δεν έχουν σταματήσει και οι μαρτυρίες δεν είναι λίγες.

Αρκετά στοιχεία για την ύπαρξη του πλάσματος έχουν συγκεντρωθεί στο Bigfoot Discovery Museum στην Καλιφόρνια. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως το παράξενο πλάσμα έχει ανθρώπινο DNA ή πως πρόκειται ακόμα και για εξωγήινο.

Myakka Skunk Ape

Πολλά από τα στοιχεία, τις φωτογραφίες και τα βίντεο είναι ψεύτικα, όμως υπάρχουν και αυτά τα ελάχιστα που έχουν ξεχωρίσει με την αυθεντικότητά τους.

Εσείς πιστεύετε στον Μεγαλοπόδαρο;

15 Bigfoot Sightings

Μαρτυρίες

Tags: ape , apes , bigfoot , bigfoot myth , bigfoot story , bigfoot video , Bigfoot αλήθεια , Bigfoot μύθος , Bigfoot υπάρχει , creature , Sasquatch , weird , weird άρθρο , yeti , yeti μύθος , yeti υπάρχει , μεγαλοπόδαρος , μεγαλοπόδαρος υπάρχει , πίθηκος , πλάσμα

Μάγδα Ασημακοπούλου

Δημοσιεύτηκε 22 Απριλίου, 2020

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.