Σε ποιες υποθέσεις αναφέρονται μερικά επεισόδια της 10ης εντολής

Γνωρίζουμε, σε ποια αληθινά γεγονότα αναφέρονται μερικά εκ των γνωστότερων επεισοδίων της αξεπέραστης σειράς: η 10η εντολή;

image reference

Η 10η εντολή αποτελεί μία από τις καλύτερες αστυνομικές τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τις τέσσερις χρονιές τις οποίες προβλήθηκε από την τηλεόραση. Η σειρά αφορούσε αληθινές ιστορίες που συντάραξαν την κοινή γνώμη –με αλλαγές βεβαίως, ώστε να μη στοχοποιείται το θύμα και οι συγγενείς του-ενώ το κύριο θέμα της ήταν οι συνθήκες με τις οποίες ένας άνθρωπος μπορεί να οδηγηθεί στον φόνο.

Οι καινοτομίες της σειράς που άλλαξαν άρδην την Ελληνική τηλεόραση, η αψεγάδιαστη σκηνοθεσία του μαιτρ του είδους Πάνου Κοκκινόπουλου, η εξαίσια μουσική επένδυση των επεισοδίων, όπως και η συμμετοχή λαμπρών Ελλήνων ηθοποιών, καθιστά την ίδια μία μοναδική παραγωγή.

Γνωρίζουμε όμως, σε ποια αληθινά γεγονότα αναφέρονται πολλά εκ των γνωστότερων επεισοδίων; Ας δούμε το αληθινό γεγονός και έγκλημα το οποίο περιγράφηκε σε κάποια από τα επεισόδια της σειράς και συντάραξε το πανελλήνιο:

Η 10η Εντολή, δικαίως, θεωρείται μία από τις καλύτερες σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης, η οποία αναπαράστησε με μοναδικό τρόπο υποθέσεις και εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Main picture reference

Tags: 10η Εντολή , article , death , horror , Movies , murder , mystery , scary , Ασημάκης Κατσούλας , Γιάννης Στάνκογλου , Δήμητρα Μαργέτη , Ελληνική τηλεόραση , Κατερίνα Παπαδάκη , Κινηματογράφος , Μανώλης Δημητροκάλης , μυστήριο , Πάνος Κοκκινόπουλος , σατανιστές της Παλλήνης , το έγκλημα του αιώνα , τρόμος , φαντασία , Χάρης Μαυρουδής , ψυχολογία

Μαρία Σκαμπαρδώνη

Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2019

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.

TWSD © 2018.