Οι Φονικές Μηχανές έρχονται στη μεγάλη οθόνη

Με τη σφραγίδα του Πίτερ Τζάκσον ( σκηνοθέτη του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Χόμπιτ) σε ρόλο παραγωγού έρχεται στην μεγάλη οθόνη η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Φίλιπ Ρίβ. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κρίστιαν Ρίβερς στην πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους. Οι Φονικές Μηχανές (Mortal Engines) είναι το πρώτο από έναν τετράλογο βιβλίων […]

24 Ιανουαρίου 2019

Με τη σφραγίδα του Πίτερ Τζάκσον ( σκηνοθέτη του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Χόμπιτ) σε ρόλο παραγωγού έρχεται στην μεγάλη οθόνη η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Φίλιπ Ρίβ. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κρίστιαν Ρίβερς στην πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους.
Οι Φονικές Μηχανές (Mortal Engines) είναι το πρώτο από έναν τετράλογο βιβλίων που ανήκουν στο υποείδος του φανταστικού, steampunk. Το steampunk εμπεριέχει τεχνολογία και σχέδια που παραπέμπουν στις ατμομηχανές και, γενικότερα, τη βιομηχανία του 19ου αιώνα τα οποία εμπλουτίζονται με φουτουριστικά στοιχεία. Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε φαίνεται πως ο Τζάκσον και η καταξιωμένη του ομάδα ειδικών εφέ έχουν καταφέρει να αποδώσουν με εξαιρετικό τρόπο αυτή την αισθητική.

Το Λονδίνο πάει μια βόλτα…

Στις Φονικές Μηχανές, ακολουθούμε τον Λονδρέζο Τομ ο οποίος δεν έχει βγει ποτέ έξω από το μετακινούμενο-βιομηχανικό Λονδίνο. Η μέρα που θα βρεθεί για πρώτη φορά να πατάει το πόδι του σε φυσικό χώμα θα έρθει πολύ απότομα όταν η μασκοφόρα Έστερ θα προσπαθήσει να δολοφονήσει έναν ισχυρό άνδρα που κατηγορεί για το θάνατο της μητέρας της. Ο Τομ θα την ακολουθήσει και οι δυο τους θα πεταχτούν εκτός του Λονδίνου και θα αναζητήσουν μόνοι την τύχη τους.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ταλαντούχοι νέοι Έρα Χίλμαρ και Ρόμπερτ Σίχαν αλλά και ο έμπειρος Χιούγκο Γούβινγκ ( γνωστός από τους ρόλους του ως Έλροντ, Red Skull αλλά και ως V for Vendetta). Οι Φονικές Μηχανές αναμένονται στις ελληνικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2018.

Παρακολουθείστε εδώ το νέο trailer της ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=knegSSas_vQ

Tags: Epic , Hugo Weaving , Movies , Steampunk , Trailer , Upcoming , Πίτερ Τζάκσον , ταινία , φαντασία

Πέτρος Κουτρουμπίλας

Δημοσιεύτηκε 24 Ιανουαρίου, 2019

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.