Ασφάλιση από άλλο κόσμο…

Οι ασφαλίσεις για εξωγήινες απαγωγές αποτελούν μία πραγματικότητα στις κοινωνίες του 21ου αιώνα.

13 Αυγούστου 2019

 

Κάθε άνθρωπος τον εικοστό πρώτο αιώνα έχει συνηθίσει πλέον να πληρώνει ασφάλιστρα για το αυτοκίνητο, την μηχανή, το σπίτι ή ακόμα και την ζωή του. Ωστόσο, πολλές εταιρίες έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα παρέχοντας εξωφρενικού είδους παροχές, όπως παραδείγματος χάριν ασφάλεια για απαγωγή από εξωγήινους.

«Εάν ζείτε σε περιοχή με υψηλή παρουσία ΑΤΙΑ ίσως θα θέλατε να αναλογιστείτε να ασφαλιστείτε για απαγωγή, εγκυμοσύνη ή θάνατο από εξωγήινους», αναφέρει χαρακτηριστικά ασφαλιστική εταιρία.

Σε μία εποχή όπου οι συνομωσίες περί απόρρητων ανακαλύψεων εξωγήινης ζωής οργιάζουν, αρκετοί πολίτες (στην πλειοψηφία τους μάλλον Αμερικάνοι) πεπεισμένοι πως η κυβέρνηση τους αποκρύπτει σημαντικά στοιχεία, παίρνουν την απόφαση να υπογράψουν τέτοιου είδους παράδοξες συμφωνίες. Εφόσον καταφέρουν να προσκομίσουν στην εταιρία απτά στοιχεία της απαγωγής τους από κάποιου είδους μη ανθρώπινου πλάσματος θα αποζημιωθούν αντίστοιχα. Οι συγκεκριμένες εταιρίες παρέχουν ιατρική περίθαλψη και ψυχιατρική υποστήριξη στα θύματα καθώς και αποζημιώσεις.

Αν και ακούγεται ίσως παράλογο κάποιος να πιστεύει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο κατά την διάρκεια της ζωής του να απαχθεί, βασανιστεί ή να τεκνοποιήσει από εξωγήινο αξίζει να αναφερθεί πως στην Αμερική έχουν υπογραφεί τουλάχιστον 100.000 ανάλογες συμφωνίες ενώ ακόμα και στην Ευρώπη, συγκεκριμένα με έδρα το Λονδίνο, ο αριθμός τους φθάνει τις 20.000.

Αξίζει λοιπόν να αναρωτηθεί κανείς, μήπως τελικά όντως μας κρύβουν κάτι; Μήπως εμείς είμαστε οι ανόητοι που προτιμάμε να σπαταλάμε τον μισθό μας σε ανούσια πράγματα αντί να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από τα αιμοδιψή πλάσματα από άλλο πλανήτη με τεράστια μαύρα μάτια;

Tags: alien , ufo , αρπαγή , ασφάλιση , ΑΤΙΑ , εξωγήινοι , παράδοξη συμφωνία

Αγγελική Παπανικήτα

Δημοσιεύτηκε 13 Αυγούστου, 2019

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.