Ο Πινόκιο (μια παραλλαγή της διάσημης ταινίας)

Ο Τζεπέτο τελειώνει τη δημιουργία της αγαπημένης του κούκλας, Πινόκιο. Επιτέλους, μία δική του δημιουργία ολοκληρωμένη, μία κούκλα όμοια με άνθρωπο…

Ο Τζεπέτο τελειώνει τη δημιουργία της αγαπημένης του κούκλας, Πινόκιο. Επιτέλους, μία δική του δημιουργία ολοκληρωμένη, μία κούκλα όμοια με άνθρωπο. Ακόμα και αν φωνή δεν είχε, θα μπορούσε τώρα πια να έχει μία παρέα και να της μιλάει για όλα αυτά που τον απασχολούν. Ήταν και αυτός ένας άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, δεν είχε άλλη συντροφιά. Μόνη του παρέα οι κατασκευές και η ξυλουργική, στην οποία επιδιδόταν πάντοτε με θέρμη. Είχε ακόμα να σμιλεύσει το πρόσωπο και να διορθώσει τη μύτη του Πινόκιο πριν μεγαλώσει ξανά.

Τίποτα όμως δεν προμήνυε το κακό που θα συνέβαινε. Μία λανθασμένη κίνηση, θα έριχνε επάνω στη μη τελειοποιημένη κούκλα μία ουσία η οποία θα ξυπνούσε μέσα της τα πιο άγρια ένστικτα. Προσπάθησε να το διορθώσει, αλλά το κακό είχε γίνει.

Ο Πινόκιο είχε χάσει αυτή την όμορφη όψη της κούκλας και στο πρόσωπό του υπήρχε πια ένα άγριο χαμόγελο και μία μύτη η οποία ήταν μυτερή ενώ μεγάλωνε διαρκώς. Ο Τζεπέτο έμεινε απόπληκτος, βλέποντας την κούκλα την οποία δημιούργησε με τόση αγάπη να μεταβάλλεται σε ένα τέρας με μυτερά δόντια, τεράστιο πρόσωπο και ευχαρίστηση να καταστρέφει το οτιδήποτε. Είχε τρομοκρατηθεί, καθώς η πελώρια μύτη του Πινόκιο χάραξε τα μάγουλά του και του άφησε βαθιές χαρακιές στο πρόσωπο.

Ο Πινόκιο είχε μεταλλαχθεί πια σε μία κούκλα η οποία κατέστρεφε τα πάντα, το εργαστήριο του Τζεπέτο είχε παραδοθεί στα άγρια ένστικτα και την επιθυμία της να καταστρέφει τα πάντα. Προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να γλιτώσει από αυτή και να την ακινητοποιήσει.

Τα μάτια του έπεσαν τότε άξαφνα, σε ένα μεγάλο μαχαίρι που είχε χωθεί κάτω από ένα τραπέζι, σκεπασμένο με σκόνες και άλλα εργαλεία ξυλουργικής. Δε σκέφτηκε πολύ, το άρπαξε αμέσως, σε μία προσπάθεια να σταματήσει την οργή και την καταστροφική δραστηριότητα της δαιμονικής κούκλας.

Με μία βιαστική κίνηση, απέκοψε το κεφάλι του Πινόκιο από το υπόλοιπο σώμα, βλέποντας τον ίδιο να σωριάζεται στο πάτωμα ξεψυχώντας αργά και φωνάζοντας. Η κόκκινη γλώσσα είχε ξεπροβάλλει στο πρόσωπό του, ενώ το σώμα του είχε πια παραδοθεί στο θάνατο και την αποσύνθεση.

Ο Τζεπέτο πήρε μία βαθιά ανάσα, προσπαθώντας να συνέλθει από τον εφιάλτη που μόλις έζησε. Μάζεψε το άψυχο σώμα του Πινόκιο, τακτοποίησε όσο μπορούσε το εργαστήριο το οποίο σχεδόν είχε καταστραφεί και σκέφτηκε πως από εδώ και πέρα θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικός με τα αντικείμενα και τα δημιουργήματά του.

ΥΣ: Βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία τυχαία στο Διαδίκτυο, σκέφτηκα να γράψω μία τρομακτική ιστορία για τον αγαπημένο μας ήρωα των παιδικών χρόνων.

Tags: scary , Spooky , weird , αλλόκοτο , Κινούμενα σχέδια , κούκλα , Πινόκιο , Τζεπέτο

Μαρία Σκαμπαρδώνη

Δημοσιεύτηκε 14 Ιουνίου, 2019

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.