Ζωγραφιές Ψυχοπαθών Δολοφόνων

“Η τέχνη είναι για όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαιρέσεις. Δεν αναγνωρίζει εθνικότητες, φυλές και πολιτικά”.

09 Ιανουαρίου 2021

Η τέχνη είναι για όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαιρέσεις. Δεν αναγνωρίζει εθνικότητες, φυλές, πολιτικά κλπ. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε την καλλιτεχνική ψυχή, ψυχοπαθών δολοφόνων.

John Wayne Gacy

Πρόκειται για έναν διαβόητο Αμερικανό ψυχοπαθή δολοφόνο που έδρασε τη δεκαετία του 70, ντυμένος συνήθως ως κλόουν. Ο John έπραξε τα κακουργήματα βιασμού και φόνου 33 μικρών αγοριών και τα έθαψε στο υπόγειο της αγροικίας του. Στην φυλακή άρχισε να ζωγραφίζει δημιουργώντας κυρίως αυτοπροσωπογραφίες του με τη στολή του κλόουν (Pogo the clown) που έκανε τα ζοφερά του εγκλήματα. Το 1994 εκτελέστηκε με ένεση στις πολιτειακές φυλακές του Ιλινόις, αλλά η τέχνη του ζει μέχρι σήμερα και πωλείται πλέον για περισσότερα από 20.000 ευρώ ανά πίνακα.

 

George Zimmerman

Το 2012 στη Φλόριντα χωρίς λόγο και αιτία πυροβόλησε θανάσιμα ένα αγόρι. Στη φυλακή ξύπνησαν τα καλλιτεχνικά του ένστικτα και το έριξε στη ζωγραφική. Το πρώτο του έργο πουλήθηκε στο eBay για 100.000 ευρώ

 

Keith Hunter Jesperson

Ο Keith Hunter Jesperson είναι γνωστός με το ψευδώνυμο “Happy Face Killer”. To ψευδώνυμο αυτό προέκυψε από την συνήθεια του, να σχεδιάζει χαρούμενες φατσούλες για τις επιστολές του στον τύπο. Ο Keith σκότωσε πάνω από 160 ανθρώπους μεταξύ 1990-1995. Τα θύματα του ήταν κυρίως πόρνες και περιθωριοποιημένοι άνθρωποι αν και μόνο 8 φόνοι του έχουν επιβεβαιωθεί. Εκτίει πλέον ισόβια ποινή και το έχει ρίξει στη ζωγραφική.

 

Charles Ng

Ο Charles Ng την δεκαετία του 80 και η σύντροφος του Leonard Lake, βίασαν, βασάνισαν και σκότωσαν περίπου 11 με 25 ανθρώπους. Ο τόπος των φρικιαστικών τους εγκλημάτων τους, ήταν ένα ειδικό μπουντρούμι που έφτιαξαν σε επαρχία της Καλιφόρνια. Ο Ng έχει καταδικαστεί σε θάνατο και περιμένει την εκτέλεση του στην Πολιτειακή φυλακή του Σαν Κουέντιν. Παρηγοριά βρίσκει στη ζωγραφική.

 

Tags: Charles Ng , clown , George Zimmerman , Happy Face Killer , John Wayne Gacy , Keith Hunter Jesperson , Leonard Lake , pongo the clown , serial killer , serial killers , The Weird Side Daily , Αγόρι , Άνθρωπος , αποτρόπαιο , άρθρα , άρθρο , βασανισμός , δολοφονία , δολοφόνος , Έγκλημα , εκτέλεση , ένστικτο , επιστολή , εφημερίδα , Ζωγραφική , θανατική ποινή , θάνατος , θύμα , θύματα , ισόβια , Καλιφόρνια , κατά συρρόη δολοφόνος , καταδίκη , κλόουν , μπουντρούμι , ποινή , πολιτειακή φυλακή , πόρνη , Σαν Κουέντιν , σίριαλ κίλερ , τέχνη , τύπος , Φλόριντα , φόνος , φυλακές , φυλακή , ψεθδώνυμο , ψυχοπαθής

Μιχάλης Ζωγράφος

Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2021

Σχόλια και απόψεις.

Η γνώμη σας είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα νέα μας πρώτοι, απευθείας από το email σας.